Πέμπτη, 04 Φεβρουαρίου 2021 08:53

Στο σπίτι του MasterChef η Καλαματιανή Βίλλυ Σέργη (Βίντεο)

Γράφτηκε από την
Στο σπίτι του MasterChef η Καλαματιανή Βίλλυ Σέργη (Βίντεο)

Με τριπλό «ναι» από τα χείλη των chef κριτών Σωτήρη Κοντιζά, Πάνου Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλου πέρασε κατευθείαν στο σπίτι του MasterChef 5 η Βίλλυ Σέργη με καταγωγή από την Καλαμάτα.

Η όμορφη παίκτρια, αν και ήταν υπερβολικά αγχωμένη, κατάφερε το βράδυ της Τετάρτης να εντυπωσιάσει τους κριτές με την αλμυρή τάρτα της με αρνίσιο συκωτάκι και σος γιαουρτιού που έφτιαξε.

Ετοιμάζοντας ωστόσο νωρίτερα το πιάτο της, λόγω αμηχανίας δεν είχε τον απόλυτο έλεγχο στον πάγκο της με αποτέλεσμα να μην δει ότι δεν έχει βάλει το βραστήρα στην πρίζα. Η παίκτρια περίμενε να βράσει το νερό αλλά όπως ήταν φυσικό, αυτό δεν κατέστη δυνατό. Ο Σωτήρης Κοντιζάς προκειμένου έτσι να την ηρεμήσει παρενέβη και έλυσε άμεσα το πρόβλημα της πρίζας.

{yendifplayer type=video youtube=https://www.youtube.com/watch?v=bNtAoe-2854}

Η διαγωνιζόμενη, αποφάσισε να ασχοληθεί με τη μαγειρική, παρά τις σπουδές της στην εγκληματολογία και την προϋπηρεσία της, ως αεροσυνοδός.

Στο εισαγωγικό της βίντεο η 29χρονη παίκτρια μοιράστηκε φωτογραφίες της καθημερινότητάς της, κερδίζοντας τους τηλεθεατές με την εντυπωσιακή της εμφάνιση.

«Θα φύγω τρέχοντας για να μην το μετανιώσετε» είπε τρισευτυχισμένη, φόρεσε τη λευκή ποδιά της και αποχώρησε από το πλατό του διαγωνισμού.

{yendifplayer type=video youtube=https://www.youtube.com/watch?v=6ftMcQEDP1s}

Δείτε τα highlights του 7ου επεισοδίου:


NEWSLETTER