Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021 20:28

Νέα διάκριση για Καλαματιανή καθηγήτρια Αγγλικών

Γράφτηκε από την
Νέα διάκριση για Καλαματιανή καθηγήτρια Αγγλικών

Τη δεύτερή της προσωπική διάκριση κέρδισε πρόσφατα η Καλαματιανή καθηγήτρια Αγγλικών - ειδική παιδαγωγός Τύνα Κωνσταντοπούλου, το βραβείο Gurupnishad Samman.

Μετά την κατάκτηση της 3ης θέσης ανάμεσα σε εκπαιδευτικούς σε Ελλάδα και Κύπρο όσον αφορά την υποστήριξη μαθητών με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, η νεαρή εκπαιδευτικός τιμήθηκε από τον Οργανισμό “Charles Walter’s Society for Innovation and Research” με την 1η θέση και το βραβείο.
Ο Οργανισμός CWSIR ιδρύθηκε το 2019 ως ανεξάρτητος φορέας έρευνας και καινοτομίας στους τομείς της επιστήμης και της τεχνολογίας, της εκπαίδευσης, της λογοτεχνίας κ.α. και εδρεύει στην Ινδία. Βασική φιλοσοφία του CWSIR είναι πως μέσω της έρευνας επιτυγχάνεται και διαδίδεται η γνώση. Η κα. Κωνσταντοπούλου βραβεύτηκε για τη συνεισφορά της στον ακαδημαϊκό και εκπαιδευτικό τομέα, ενώ είναι προσκεκλημένη ομιλήτρια στο World Peace Summit (Παγκόσμιο Συνέδριο Ειρήνης) του ίδιου φορέα, όπου θα μιλήσει για το πώς η εκπαίδευση οφείλει και μπορεί να αγκαλιάζει τη διαφορετικότητα, να εξανθρωπίζει, και να ευαισθητοποιεί.
Η ίδια δηλώνει σχετικά πως: «Η εκπαίδευση οφείλει να είναι πολύπλευρη και συνεχής, να προσφέρει στους μαθητές αξιόλογα πρότυπα και πληθώρα ευκαιριών για την ανάπτυξη των ανθρωπιστικών και όχι μόνο δεξιοτήτων».

 


NEWSLETTER