Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021 14:40

Σωματείο ΔΕΥΑ κατά δημάρχου Καλαμάτας

Γράφτηκε από την
Σωματείο ΔΕΥΑ κατά  δημάρχου Καλαμάτας

Στο δήμαρχο και τον πρόεδρο της ΔΕΥΑ Καλαμάτας επιτίθεται ξανά το Σωματείο Εργαζομένων στις ΔΕΥΑ Μεσσηνίας για την απομάκρυνση της υπαλλήλου, προέδρου του σωματείου, από το Γραφείο Προμηθειών.

Σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι “κάθε ημέρα πού περνά η δημοτική αρχή, ο δήμαρχος και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ αποκαλύπτουν τις προθέσεις τους. Δεν είναι άλλες από το χτύπημα της συνδικαλιστικής δράσης, προωθώντας πολιτικές αυταρχισμού, αδιαφορώντας ακόμα και για τις υποχρεώσεις τους που απορρέουν από τον συνδικαλιστικό νόμο, που ακόμα είναι σε ισχύ. Ενώ μετά την απαίτησή μας έκλεισαν συνάντηση για να μας κοινοποιήσουν τη μελέτη αναδιάρθρωσης των υπηρεσιών που επικαλούνται, προχώρησαν πρωί - πρωί σε τοποθέτηση νέου υπεύθυνου στο γραφείο προμηθειών, θέση πού επί 11 χρόνια είχε η πρόεδρος του σωματείου”.

Κάνοντας λόγο για “απαράδεκτη, αντιδημοκρατική και προσβλητική για την ιστορία του σωματείου μας πρακτική”, υπενθυμίζει ότι σήμερα μετά τις 2.15 το μεσημέρι υπάρχει προγραμματισμένη συνάντηση με τον δήμαρχο.


NEWSLETTER