Κυριακή, 25 Ιουλίου 2021 10:50

Στρατηγική συνεργασία της “Ωμέγα” με τη Μαρία Λόη

Γράφτηκε από την

Την στρατηγική της συνεργασία με την καταξιωμένη σεφ και πρέσβειρα της Μεσογειακής διατροφής στην Αμερική Μαρία Λόη εγκαινίασε πριν από λίγο καιρό η μεσσηνιακή εταιρεία “Ωμέγα”, με τη συμμετοχή στη διοργάνωση Mediterranean Round Table (MDR).

Αυτή έγινε από τις 9 μέχρι τις 11 Ιουνίου στην Νέα Υόρκη. Το “MDR Connect” είναι μια σειρά εκδηλώσεων ειδικά σχεδιασμένη για την ενημέρωση και την προώθηση των συστατικών και της αξίας της Μεσογειακής διατροφής στην Αμερική.

Επίσης, αποτελεί τη πύλη για επαφή με αγοραστές μεγάλων αλυσίδων retail και εστιατορίων. Με την κίνηση αυτή, η “Ωμέγα”, που έχει ήδη κατακτήσει τη θέση της στη διατροφή της ελληνικής οικογένειας, κάνει ένα στρατηγικό βήμα επέκτασής της στην Αμερικανική αγορά, με τις μοναδικές, αυστηρά διαλεγμένες ποικιλίες ρυζιού και οσπρίων, οι οποίες αποτελούν τη βάση της μεσογειακής διατροφής. Αξίζει να σημειωθεί πως η εξαγωγική δραστηριότητά της έχει υπερδιπλασιαστεί μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2021, μέσω των νέων στρατηγικών συνεργασιών και αντιπροσώπων σε Κύπρο, Ευρώπη και προσεχώς στην Αμερική.