Τετάρτη, 11 Αυγούστου 2021 19:09

Ματαίωση εκδήλωσης στο Σιδηρόκαστρο

 

Ματαιώνεται η εκδήλωση «Ελλάδα 200 χρόνια, 1821-2021» που ήταν προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 16 του μηνός στο Σιδηρόκαστρο.

Οι διοργανωτές συμπαραστεκόμενοι στους πυρόπληκτους συγκεντρώνουν νερά, τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για να τους στηρίξουν.

Στην κοινή τους ανακοίνωση ο Σύνδεσμος Απανταχού Σιδηροκαστριτών Αθήνας, ο Εξωραϊστικός Λαογραφικός Σύλλογος Σιδηροκάστρου «Δημοσθένης Κάκκαβας» και η Τοπική Κοινότητα Σιδηροκάστρου αναφέρουν ότι «αποδέχονται και συμφωνούν στην απόφαση του συνδιοργανωτή μας Δήμου Τριφυλίας για την ματαίωση της εκδήλωσης “Ελλάδα 200 χρόνια  1821-2021” που ήταν να γίνει την Δευτέρα 16 Αυγούστου στο χωριό μας», ενώ συμπληρώνουν:

«Συμπαραστεκόμαστε στους πληγέντες των καταστροφικών πυρκαγιών της Ελλάδας. Μια Αλυσίδα Αγάπης στους ανθρώπους αυτούς που έχουν την ανάγκη μας. Συγκεντρώνουμε νερά, ξηρά τροφή , χυμούς, σαμπουάν, γάλατα  κ.λπ. Χώρος συγκέντρωσης η εκκλησία μας Άγιος Νικόλαος, έως την Κυριακή 15 Αυγούστου ημέρα της Παναγίας μας, που σε συνεργασία με τον ιερέα θα σταλθούν στους πληγέντες».