Δευτέρα, 23 Αυγούστου 2021 09:00

Η εκπτωτική βραδιά έφερε κόσμο στα καταστήματα της Κυπαρισσίας

Γράφτηκε από τον

 

 

Ικανοποιητική ήταν η κίνηση στα εμπορικά καταστήματα της Κυπαρισσίας στην εκπτωτική βραδιά που διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης την Παρασκευή το βράδυ.

Τα καταστήματα με μεγάλες εκπτώσεις, προσφορές, αλλά και με καλή διάθεση περίμεναν τους καταναλωτές, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Εμπορικού Συλλόγου και προτίμησαν αυτή τη βραδιά να κάνουν τις αγορές τους. Η αγορά της πόλης από νωρίς άρχισε να παρουσιάζει αυξημένη κίνηση, η οποία διατηρήθηκε μέχρι τα μεσάνυχτα, με τον κόσμο να συνδυάζει τη βόλτα του με ψώνια.

Την ικανοποίηση του κόσμου εξέφρασε ο αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Σπύρος Χηνόπουλος τονίζοντας: «Είχε αρκετή κίνηση για τα καταστήματά μας. Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Εμπορικού Συλλόγου για την εκπτωτική βραδιά. Τα μαγαζιά από την πλευρά τους ανταποκρίθηκαν και αύξησαν τα ποσοστά των εκπτώσεων. Ο κόσμος το κατάλαβε αυτό και επισκέφθηκε τα μαγαζιά και η βραδιά τράβηξε σε διάρκεια. Είναι μια βραδιά χαράς για τα καταστήματα της Κυπαρισσίας».

Να σημειωθεί ότι την αγορά της πόλης επισκέφθηκε και ο βουλευτής Μεσσηνίας Περικλής Μαντάς, ο οποίος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με αρκετούς επαγγελματίες.

Κ.Μπ.