Κυριακή, 12 Σεπτεμβρίου 2021 08:08

Η Φώφη Γεννηματά βράβευσε την εθελοντική ομάδα ΟΑΚ 4Χ4 Μεσσηνίας

Γράφτηκε από την

 

Τιμητική βράβευση έλαβε η εθελοντική ομάδα ΟΑΚ 4Χ4 Μεσσηνίας από το ΚΙΝΑΛ και την πρόεδρό του Φώφη Γεννηματά, για τη συμβολή της στην αντιμετώπιση των πρόσφατων καταστροφικών πυρκαγιών στη Μεσσηνία.

Η βράβευση έγινε στις 3 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα, όπου οι εθελοντές της ΟΑΚ προσκλήθηκαν για να τους αποδοθεί τιμή για την προσφορά τους, μέσω του εκπροσώπου Τύπου του ΚΙΝΑΛ Παύλου Χρηστίδη.

Οπως ενημερώνουν οι εθελοντές με σχετική ανακοίνωση, με την πρωτοβουλία του αυτή το Κίνημα Αλλαγής θέλησε, στο πλαίσιο του εορτασμού των 47 ετών από την ιδρυτική διακήρυξη του ΠΑΣΟΚ, να τιμήσει την κοινωνία των ενεργών πολιτών. Στην τελετή απονομής που διοργανώθηκε στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά -που ήταν και ο κεντρικός συντελεστής της εκδήλωσης-, κάλεσε στο πόντιουμ τον πρόεδρο της ΟΑΚ Κώστα Βλαχονικολό, στα χέρια του οποίου παρέδωσε τη σχετική τιμητική πλακέτα.

Να σημειωθεί ότι στην ίδια εκδήλωση τιμήθηκαν και άλλες εθελοντικές ομάδες και μάχιμα στελέχη, όπως ο Σύλλογος Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Αγ. Στεφάνου, εθελοντές από την Εύβοια, την Αχαΐα, στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος αλλά και του Λιμενικού.