Τρίτη, 02 Νοεμβρίου 2021 17:57

Διακοπές ρεύματος σε διάφορες περιοχές της Μεσσηνίας

Διακοπές ρεύματος σε διάφορες περιοχές της Μεσσηνίας

 

Διακοπές στην ηλεκτροδότηση θα σημειωθούν αύριο Τετάρτη σε αρκετές περιοχές της Κυπαρισσίας και των Φιλιατρών, αλλά και στον Δήμο Οιχαλίας προκειμένου να γίνουν απαραίτητες τεχνικές εργασίες.

Πιο συγκεκριμένα, αύριο από τις 8.30 έως τις 10 το πρωί διακοπή θα γίνει στην περιοχή της Κυπαρισσίας, Πονηροπούλου από τα Δικαστήρια έως τη Γεωργική Ανάπτυξη, Μιχάλη Κατσαρού, Χριστιανουπόλεως από Άγιο Αθανάσιο έως βενζινάδικο Κερερέ, Γεωργίου Αλεξόπουλου από Δημαρχείο έως Άγιο Αθανάσιο. Από τις 10 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι στις περιοχές της Κυπαρισσίας, 25ης Μαρτίου από Ένωση έως Αποβάθρα, Δημητρακοπούλου, Ντούφα, Γρηγοριάδου, Τέλλου Άγρα, Παπαναστάση, Ελευθερίου Βενιζέλου από Λαμπροπούλου έως Ευαγγελιστρίας, Αποβάθρα, Ζήρα, Ευαγγελιστρίας, Ναυαρίνου, Φραντζή από Παπαναστάση έως Ναυαρίνου, Κοκκέβη από Ζαδέ έως Ναυαρίνου. Από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι η περιοχή της Αποβάθρας από Βαρκαριό, Καρνάγιο, Ευαγγελιστρίας και Ναυαρίνου.

Επίσης από τη 1 έως τις 3 το μεσημέρι διακοπή θα γίνει στα Φιλιατρά, στο 3ο Δημοτικό Σχολείο, Νηπιαγωγείο, παλαιό ελαιοτριβείο Λάλουση.

Εξάλλου σε περιοχές του Δήμου Οιχαλίας σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση διακοπή ρεύματος θα γίνει από τις 8.30 έως τις 11 π.μ. στην Τ.Κ. Οιχαλίας. Από τις 12 μ. έως τις 3 μ.μ. θα γίνει διακοπή στους οικισμούς Αγίων Θεοδώρων, Μοναστηρακίου, Αγίου Αθανασίου, Ανω Μέλπειας, Δασοχωρίου και Ιερού Ναού Αγίας Θεοδώρας. Τέλος διακοπή από τις 10.30 π.μ. έως τις 12.30 μ.μ. θα γίνει στην Τ.Κ. Βασιλικού.

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω.