Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2022 20:35

Κινητοποίηση κατά του Σταθμού Μεταφόρτωσης στην Κυπαρισσία

Γράφτηκε από τον
Κινητοποίηση κατά του Σταθμού Μεταφόρτωσης στην Κυπαρισσία

Την ενημέρωση - παρέμβαση των βουλευτών αλλά και της Περιφέρειας Πελοποννήσου, καθώς και όλων των συλλογικών φορέων και πολιτών της πόλης, θα επιδιώξει το Τοπικό Συμβούλιο της Δ.Κ. Κυπαρισσίας για το θέμα δημιουργίας σταθμού μεταφόρτωσης απορριμμάτων στο χώρο του βιολογικού καθαρισμού.

Το Τοπικό Συμβούλιο -όπως ήδη έχουμε γράψει- εξέφρασε ομόφωνα την πλήρη αντίθεσή του για τη δημιουργία ΣΜΑ στην περιοχή. Ωστόσο, όπως ειπώθηκε και αποφασίστηκε, δεν θα μείνουν απλώς στην έκφραση της αντίθεσής τους, αλλά θα ενημερώσουν όλους τους βουλευτές του νομού εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους δεν πρέπει να γίνει ο ΣΜΑ στο συγκεκριμένο χώρο. Επίσης η απόφασή τους θα σταλεί στην Περιφέρεια.

Όπως τόνισε η πρόεδρος Σόνια Τουρκολιά, θα ενημερωθούν επίσης όλοι οι συλλογικοί φορείς της πόλης και των ετεροδημοτών, καθώς και οι πολίτες, διότι σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να δεχθούν ΣΜΑ στη συγκεκριμένη περιοχή.

Αξίζει δε να σημειωθεί πως ήδη από την πρώτη στιγμή έχουν αρχίσει να εκφράζονται έντονες αντιδράσεις για το θέμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.   

Κ.Μπ.


NEWSLETTER