Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2022 18:40

Ολυμπιονίκες στην "Κιβωτό του Κόσμου" στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από την
Ολυμπιονίκες στην "Κιβωτό του Κόσμου" στην Καλαμάτα

Τα αθλήματα της ξιφασκίας, της άρσης βαρών και της πάλης γνώρισαν τα παιδιά της "Κιβωτού του Κόσμου" στην Καλαμάτα από τους Ολυμπιονίκες Λεωνίδα Τζελίλη και Μαρία-Λουίζα Βρυώνη και τον πανελληνιονίκη Σωτήρη Ανυφαντή.

Τα παιδιά στο σπίτι φιλοξενίας της Κιβωτού "Κωνσταντίνος Ι. Καρέλιας" τα επισκέφθηκε την περασμένη Δευτέρα το Γραφείο Αθλητισμού του υπουργείου Ναυτιλίας, όπου μέσω του προγράμματος «Μαθαίνω να παίζω, μαθαίνω να ζω» έγινε η γνωριμία τους με τα αθλήματα αυτά. Η πρωτοβουλία της επίσκεψης ήταν του Πολιτιστικού Συλλόγου Μέριμνας Λιμενικού Σώματος (ΠΣΥΜΕ Λ.Σ.), που απηύθυνε τη σχετική πρόσκληση.
Επίσης, ο ΠΣΥΜΕ Λ.Σ. παρέδωσε στους υπεύθυνους της δομής τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, που συγκέντρωσε από προσφορές των στελεχών του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής. Δόθηκαν ακόμα μπλουζάκια και δωροεπιταγές για τα καταστήματα "Σκλαβενίτης" και μοιράστηκαν μπάλες από το Γραφείο Αθλητισμού, προσφορά του Ομίλου Σκλαβενίτη Γέρακα. Στα παιδιά δόθηκαν επίσης εμφανίσεις της εθνικής Ελλάδας και βιβλία από το Ανώτατο Συμβούλιο Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων και την Εθνική Ολυμπιακή Επιτροπή.


NEWSLETTER