Τετάρτη, 23 Φεβρουαρίου 2022 19:15

Κινητοποίηση της Επιτροπής Αγώνα Συνταξιούχων Καλαμάτας κατά των πλειστηριασμών

 

“Να βροντοφωνάξουμε, κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη” καλεί η Επιτροπή Αγώνα Συνταξιούχων Καλαμάτας, απευθύνοντας πρόσκληση για το συλλαλητήριο της Παρασκευής στην πλατεία 23ης Μαρτίου.

Και αναφέρει πως “τη στιγμή που όλη η Ελλάδα έχει συγκλονιστεί από την είδηση του θανάτου της 70χρονης που έχασε το σπίτι της, μετά από πλειστηριασμό που έγινε μέσα στην καραντίνα το 2020, από συμβολαιογράφο στο Κρανίδι, η τράπεζα ζητά επιμόνως από τα παιδιά της τα κλειδιά του σπιτιού. Ελεος. Η βαρβαρότητα του σάπιου πολιτικού συστήματος δεν έχει τέλος”.

Η επιτροπή καλεί “όλους τους εργαζόμενους τους συνταξιούχους, τους αυτοαπασχολούμενους και τους αγρότες που βρίσκονται σε κινητοποίηση να δώσουν αγωνιστικό «παρών» την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου στο συλλαλητήριο που καλούν τα συνδικάτα και οι σύλλογοι της πόλης, στις 7 μ.μ. στην πλατεία 23ης Μάρτη” και καταλήγει: “Τίποτα δε χαρίζεται, όλα κατακτιούνται. Ακρίβεια - πανδημία - καταστολή. Η πολιτική ΕΕ - κυβερνήσεων θέλει ανατροπή. Βγαίνουμε μπροστά για την προστασία της υγείας και του εισοδήματός μας”.