Πέμπτη, 04 Μαϊος 2023 19:11

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Κυπαρισσία για τον Ποδηλατικό Γύρο

 

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν αύριο και το Σάββατο στην Κυπαρισσία, τα Φιλιατρά και το εθνικό δίκτυο της Τριφυλίας λόγω του Ποδηλατικού Γύρου ΔΕΗ International Tour of Hellas, που θα διεξαχθεί το διήμερο στην περιοχή.

Καλούνται δε και οι οδηγοί να είναι προσεκτικοί τις δύο αυτές ημέρες και να αποφεύγουν τις ώρες των αγώνων τις μετακινήσεις από τα σημεία που θα περνούν οι ποδηλάτες. Επίσης να είναι συνεργάσιμοι με τις υποδείξεις της Αστυνομίας και των διοργανωτών.

Πιο συγκεκριμένα, αύριο Παρασκευή δεν επιτρέπεται η στάθμευση στην Κυπαρισσία, στις οδούς: Πάροδος Καλαντζάκου (ΟΣΕ) - 25ης Μαρτίου και Μέλλιου ώρες 08:00-18:00 και στην οδό Ελ. Βενιζέλου από ώρα 22:00 της 4/5 έως ώρα 18:00 της 5/5.

Το Σάββατο δεν επιτρέπεται η στάθμευση στα Φιλιατρά, στις οδούς: Αγ. Κυριακής - Μ. Αλεξάνδρου - Ι. Μεταξά (Δεκατεσσάρων) έως τον Πύργο του Αϊφελ. Στην Κυπαρισσία, στις οδούς Ελ. Βενιζέλου και Μέλλιου κατά τις ώρες 08:00-12:00.

Τις δύο αυτές μέρες θα πραγματοποιείται διακοπή κυκλοφορίας κατά τη διέλευση των ποδηλάτων, τμηματικά ανά τακτά χρονικά διαστήματα στην εθνική οδό από Τσακώνα έως Καλό Νερό και από Ελαία έως Costa Navarino (εθνική οδός Πύργου - Μεθώνης).

Κ.Μπ.