Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2013 16:26

Σκληρή ανακοίνωση τεχνικών της ΔΕΗ για το δήμαρχο Καλαμάτας

Σκληρή ανακοίνωση τεχνικών της ΔΕΗ για το δήμαρχο Καλαμάτας

Στο δήμαρχο Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα επιτίθενται, με σκληρή ανακοίνωση που εξέδωσαν, οι τεχνικοί της ΔΕΗ στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα.
Αφορμή για την ανακοίνωση αποτέλεσαν...

όπως σημειώνεται σε αυτή, «οι απαξιωτικές δηλώσεις του δημάρχου» σε βάρος του τεχνικού προσωπικού της ΔΕΗ, όσον αφορά στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιούργησε η κακοκαιρία.
Ειδικότερα, στην ανακοίνωση της ΤΔΕ/ΕΤΕ Ομίλου ΔΕΗ Καλαμάτας σημειώνονται τα εξής:
«Δεν ανεχόμαστε να κατηγορούνται συνάδελφοι από ανθρώπους που υποκρίνονται ότι ασχολούνται με τα προβλήματα του τόπου μας.
Οι τεχνικοί του Ομίλου ∆ΕΗ, αλλά και ολόκληρο το προσωπικό του ∆Ε∆∆ΗΕ, μέσα σε αντίξοες μετεωρολογικές, αλλά και εργασιακές, συνθήκες (ελλείψεις προσωπικού), κατόρθωσαν μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα να αποκαταστήσουν το σύνολο των βλαβών και των ζημιών που υπέστη ο νομός Μεσσηνίας από την σφοδρή κακοκαιρία.
Οι απαξιωτικές δηλώσεις του δημάρχου Καλαμάτας εναντίον των ηρωικών συναδέλφων μας, τις χαρακτηρίζουμε επιεικώς απαράδεκτες και το μόνο που καταφέρνουν είναι να δημιουργούν συνθήκες κοινωνικού αυτοματισµού ανάμεσα στους πολίτες της Μεσσηνίας.
Ο άκρατος λαϊκισμός και η φαιδρή δημαγωγία του δημάρχου έχει ως στόχο, αφ’ ενός να καλύψει τις αυτοδιοικητικές του αδυναμίες απέναντι στα πολλαπλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες της Καλαμάτας, και αφ’ ετέρου αναδεικνύει την ανυπαρξία του να αντιμετωπίσει άμεσα τις ζημιές που προκάλεσε η κακοκαιρία, φορτώνοντας επιτηδευμένα ευθύνες στον όμιλο ∆ΕΗ -και ειδικά στο τεχνικό προσωπικό, που δούλεψε με πρωτοφανή ευσυνειδησία και ακατάπαυστα όλο το 24ωρο.
Η Τ∆Ε/ΕΤΕ ∆ΕΗ Καλαμάτας δηλώνει ευθέως ότι δεν θα ανεχτεί να κατηγορούνται συνάδελφοί μας από ανθρώπους που υποκρίνονται ότι ασχολούνται με τα προβλήματα του τόπου μας, όπου το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να αποποιηθούν των
τραγικών ευθυνών τους».