Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024 09:03

Καλαμάτα: Ενίσχυση της ασφάλειας στο Δυτικό Εμπορικό Κέντρο (βίντεο)

Γράφτηκε από τον
Καλαμάτα: Ενίσχυση της ασφάλειας στο Δυτικό Εμπορικό Κέντρο (βίντεο)

Η εταιρεία σεκιούριτι που επιτηρεί και φυλάει το Βιοτεχνικό Πάρκο, θα κάνει το ίδιο και στο Δυτικό Εμπορικό Κέντρο Καλαμάτας.

Την απόφαση αυτή ενίσχυσης της ασφάλειας πήρε η διοίκηση του “Διοκλή” σε συνεννόηση με τον δήμαρχο, όπως ενημέρωσε χθες ο πρόεδρός του - δημοτικός σύμβουλος Κώστας Παπαδάκης, μετά τα τελευταία περιστατικά κλοπών και διαρρήξεων στο Κέντρο, στην περιοχή της Αγίας Τριάδας.

Ο κ. Παπαδάκης ανέφερε ότι το επόμενο διάστημα θα τοποθετηθούν στον χώρο και κάμερες ασφαλείας, προκειμένου να είναι ελεγχόμενος σε 24ωρη βάση, ενώ έχει ενισχυθεί και η αστυνόμευση με επιπλέον περιπολίες από την ομάδα ΔΙΑΣ, σε συνεννόηση με την Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας.

Ο πρόεδρος του “Διοκλή” ενημέρωσε ότι θα ακολουθήσουν εργασίες συντήρησης και επισκευών των εγκαταστάσεων και ενίσχυσης του πρασίνου, ενώ παρατήρησε πως “θέλουμε να κάνουμε ένα διαφορετικό Δυτικό Εμπορικό Κέντρο. Δεν θέλουμε αποθήκες, θέλουμε να κάνουμε σιγά - σιγά καταστήματα, ανοιχτά. Αυτό θα δώσει πνοή στην περιοχή”.

Ιδιοκτήτες καταστημάτων του Κέντρου εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τα μέτρα, για τη φύλαξη με σεκιούριτι και την τοποθέτηση καμερών, που χρόνια περίμεναν. Παρατήρησαν, ωστόσο, πως θέλουν το Δυτικό Εμπορικό Κέντρο να λειτουργήσει όπως πρέπει, ως Κέντρο, να αποκτήσει κίνηση και ζωή, με το να εγκατασταθούν σε αυτό επαγγελματίες από την πόλη, καθώς, όπως είναι σήμερα, δεν συμφέρει να λειτουργεί ένα κατάστημα κάθε μέρα, εκτός από την Πέμπτη που λειτουργεί η λαϊκή αγορά για ρούχα και παπούτσια.

Γ.Σ.


NEWSLETTER