Τρίτη, 14 Μαϊος 2024 20:56

Ο πρόεδρος του Πολεμικού Μουσείου Αθηνών στον Μητροπολίτη

Ο πρόεδρος του Πολεμικού Μουσείου Αθηνών στον Μητροπολίτη

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον μητροπολίτη Μεσσηνίας Χρυσόστομο, πραγματοποίησε χθες, ο πρόεδρος του Πολεμικού Μουσείου Αθηνών - αντιπτέραρχος ε.α. Κωνσταντίνος Καραμεσίνης, συνοδευόμενος από τον β’ αντιπρόεδρο - αντιστράτηγο ε.α. Ιωάννη Τζουνάκο και τον διευθυντή του Πολεμικού Μουσείου Καλαμάτας - ταγματάρχη Χρήστο Κορομηλά.

Πρόεδρος και μητροπολίτης αντάλλαξαν απόψεις σε θέματα εθνικής άμυνας, πολιτισμού και σε τρέχοντα ζητήματα επικαιρότητας.
Ο κ. Καραμεσίνης προσέφερε στον σεβασμιώτατο συλλεκτικό τόμο εκδόσεων του Πολεμικού Μουσείου που αφορά τις Ελληνικές Στρατιωτικές Στολές στο διάβα του χρόνου.
Ο κ. Χρυσόστομος ευχαρίστησε για την επίσκεψη και ευχήθηκε στους επισκέπτες, να έχουν υγεία και κάθε επιτυχία στο έργο τους.

ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Τον δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο επισκέφτηκε χθες, ο πρόεδρος του Πολεμικού Μουσείου Αθηνών - αντιπτέραρχος (Ι) ε.α. Κωνσταντίνος Καραμεσίνης, συνοδευόμενος από τον β’ αντιπρόεδρο - αντιστράτηγο ε.α. Ιωάννη Τζουνάκο και τον διευθυντή του παραρτήματος Καλαμάτας - ταγματάρχη Χρήστο Κορομηλά.
Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος στη βάση της περαιτέρω ενίσχυσης της συνεργασίας μεταξύ δήμου και Πολεμικού Μουσείου. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Δήμος Καλαμάτας, σταθερά υποστηρίζει τη λειτουργία του Πολεμικού Μουσείου στην μεσσηνιακή πρωτεύουσα.