Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2024 14:30

Mandarin Oriental Costa Navarino: Συνεργασία με τη σχεδιάστρια μόδας Μαίρη Κατράντζου!

Mandarin Oriental Costa Navarino: Συνεργασία με τη σχεδιάστρια μόδας Μαίρη Κατράντζου!

Η διεθνώς αναγνωρισμένη Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας Μαίρη Κατράντζου, ανέλαβε να σχεδιάσει ένα exclusive καφτάνι για το Mandarin Oriental, Costa Navarino, το πρώτο ξενοδοχείο της Mandarin Oriental στην Ελλάδα, και έγινε η πρώτη Social Fan Ambassador του ξενοδοχείου με συνεργασία δύο ετών.

Το καφτάνι, με έντονα μοτίβα, αντλεί έμπνευση από το πολυτελές και χαλαρό περιβάλλον του resort, ενώ η χρωματική παλέτα του αντανακλά τα χρώματα της περιοχής και ενσωματώνει το γνωστό σύμβολο του Mandarin Oriental, τη βεντάλια.
Με τη συγκεκριμένη συνεργασία, η Μαίρη Κατράντζου και το Mandarin Oriental, Costa Navarino παντρεύουν τη μόδα και τη φιλοξενία, αντιπροσωπεύοντας τη δημιουργικότητα και τον πολιτισμό της Ελλάδας και στηρίζοντας παράλληλα έναν φιλανθρωπικό σκοπό. Θα είναι διαθέσιμο στο The Spa at Mandarin Oriental, Costa Navarino, με μέρος των εσόδων να διατίθεται υπέρ του φιλανθρωπικού οργανισμού "ΕΛΠΙΔΑ - Σύνδεσμος Φίλων του Παιδιού με Καρκίνο".
Ο Raul Levis, General Manager του Mandarin Oriental, Costa Navarino, αναφέρει: “Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που καλωσορίζουμε τη Μαίρη Κατράντζου ως την πρώτη μας Social Fan Ambassador, καθώς το μοναδικό ταλέντο και η ιδιαίτερη οπτική της εναρμονίζονται με τις αξίες του Mandarin Oriental, Costa Navarino. Είμαστε βέβαιοι ότι η συγκεκριμένη συνεργασία όχι μόνο θα εμπλουτίσει τη συνολική εμπειρία των επισκεπτών με μία δημιουργική fashion προσέγγιση, αλλά θα αναδείξει και την ομορφιά του Resort μας με έναν διαφορετικό τρόπο, μαγεύοντας τους ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο”.
Η Μαίρη Κατράντζου εξέφρασε τον ενθουσιασμό της για τη συνεργασία, δηλώνοντας: “Η πρόσκληση του Mandarin Oriental, Costa Navarino να γίνω η πρώτη Social Fan Ambassador με γέμισε με χαρά. Είναι τιμή για εμένα να εγκαινιάσουμε αυτή τη νέα συνεργασία και να παρουσιάσω με τη δική μου ματιά το εντυπωσιακό αυτό Resort. Έχοντας επισκεφθεί διάφορα ξενοδοχεία Mandarin Oriental τα τελευταία χρόνια, πάντα θαύμαζα την εξαιρετική εξυπηρέτηση και την προσοχή στη λεπτομέρεια. Αποτελούν παράδειγμα αριστείας και ποιότητας, αξίες που συνάδουν με το ήθος του δικού μου brand. Η συνεργασία με το Mandarin Oriental, Costa Navarino προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να επεκτείνουμε τους δημιουργικούς ορίζοντές μας και να ενισχύσουμε τον lifestyle χαρακτήρα τόσο του Resort όσο και του brand μου. Μαζί, αλληλεπιδρούμε με ένα παγκόσμιο κοινό, ενισχύοντας την προβολή του brand και επιχειρώντας σε νέους τομείς, εμπλουτίζοντας το δημιουργικό μας οικοσύστημα.
Ήταν μεγάλη μου χαρά να επισκεφτώ δύο φορές το Mandarin Oriental, Costa Navarino και κάθε φορά η εμπειρία ξεπέρασε τις προσδοκίες μου, καθώς συνδυάζει ιδανικά την πολυτέλεια με τη φυσική ομορφιά της Μεσογείου σε αυτήν την υπέροχη τοποθεσία της Πελοποννήσου. Η αρχιτεκτονική, εμπνευσμένη από την παραδοσιακή ελληνική και μεσογειακή κουλτούρα, ενσωματώνεται αρμονικά με το εντυπωσιακό φυσικό τοπίο. Οι ιδιωτικές παραλίες, οι εγκαταστάσεις ευεξίας και οι εξαιρετικές επιλογές γαστρονομίας, συνδυάζονται με την αναντικατάστατη ελληνική φιλοξενία, συντελώντας σε μια εξαιρετική διαμονή”.

Περισσότερα για το Mandarin Oriental, Costa Navarino

Σε μια καταπράσινη τοποθεσία στην πλαγιά του Navarino Bay, στη νοτιοδυτική ακτή της Πελοποννήσου, ένα από τα πιο παρθένα και συναρπαστικά τοπία της Μεσογείου, το Mandarin Oriental, Costa Navarino συνδυάζει τη σύγχρονη κομψότητα, τις θρυλικές υπηρεσίες και την ελληνική φιλοξενία. Το Resort, που περιβάλλεται από καταπράσινους λόφους με ελιές, προσφέρει 99 κομψά διακοσμημένες σουίτες και βίλες, καθεμία με εξαιρετική θέα και άνετους χώρους. Με έναν απρόσκοπτο συνδυασμό μοντέρνας διακόσμησης χειροποίητων στοιχείων, όλες οι σουίτες διαθέτουν βεράντα ή μπαλκόνι, ενώ οι βίλες ιδιωτικές πισίνες. Με επτά εξαιρετικά εστιατόρια και μπαρ, που συμπληρώνονται από ένα γεμάτο ενέργεια beach club και world-class Spa & Fitness εγκαταστάσεις, το Resort περιβάλλεται από ένα εξαιρετικό γήπεδο γκολφ 18 οπών και προσφέρει ένα ευρύ φάσμα αθλητικών, υπαίθριων και πολιτιστικών δραστηριοτήτων, που εξασφαλίζουν μια αξέχαστη διαμονή για κάθε επισκέπτη.

Περισσότερα για το Mandarin Oriental Hotel Group

Το βραβευμένο Mandarin Oriental Hotel Group έχει στην ιδιοκτησία του και διαχειρίζεται μερικά από τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία, resorts και residences του κόσμου. Αναγνωρισμένο για τη δημιουργία εξαιρετικών ξενοδοχείων, κάθε προορισμός αντικατοπτρίζει την ανατολίτικη κληρονομιά του Ομίλου, την τοπική κουλτούρα και ένα μοναδικό design. Η αποστολή του Ομίλου είναι να εμπνέει τους επισκέπτες και να πραγματοποιεί τις επιθυμίες τους προσφέροντας προσωποποιημένες υπηρεσίες. Ξεκινώντας τη δραστηριότητα του στην Ασία πριν από 60 χρόνια έχει εξελιχθεί σε ένα παγκόσμιο brand κάτω από την ομπρέλα του οποίου λειτουργούν 40 ξενοδοχεία, 12 residences και 24 exclusive κατοικίες σε 26 χώρες, με πολλά ακόμα έργα υπό ανάπτυξη. Η Mandarin Oriental συνεχίζει να ενισχύει τη φήμη της ως καινοτόμος ηγέτης στην πολυτελή φιλοξενία, προωθώντας μακροπρόθεσμα τη βιώσιμη ανάπτυξη.