Τετάρτη, 16 Φεβρουαρίου 2011 13:42

Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας: "Οχι" στη διάλυση και στην ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ

Γράφτηκε από την

Η Κυβέρνηση με τις εντολές της Τρόικας προχωρά στην εκποίηση του δημόσιου πλούτου της χώρας μας.
Στο πλαίσιο αυτό μεθοδεύει το ξεπούλημα της ΔΕΗ με την εκχώρηση νέου πακέτου μετοχών της, της μεγαλύτερης Επιχείρησης στην χώρα μας προκειμένου να βρουν ζεστό χρήμα για την αποπληρωμή των δανειστών.
Τα σχέδια εκποίησης και ιδιωτικοποίησης της ΔΕΗ είναι καταδικαστέα από τους Έλληνες καταναλωτές. Μια τέτοια καταστροφική επιλογή θα οδηγήσει στην υποβάθμιση και περιθωριοποίηση της εξυπηρετώντας τα ιδιωτικά συμφέροντα
Καλούμε την κυβέρνηση με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον, να απορρίψει κάθε είδους πρόταση, επιλογή που στοχεύει στο ξεπούλημα της ΔΕΗ.
Δεν έχει καμιά πολιτική νομιμοποίηση για ξεπούλημα της ΔΕΗ.
Η Διοίκηση του Ε.Κ.Αρκαδίας και το σύνολο των εργαζομένων στη ΔΕΗ, έχουν ήδη λάβει θέση για τη νέα μάχη που κήρυξαν η κυβέρνηση, η Τρόικα και οι εκπρόσωποι των ιδιωτικών συμφερόντων.
Η πρώτη μας απάντηση ήταν η δίωρη κατάληψη στη ΔΕΗ Περιοχή Τρίπολης σήμερα το πρωί και θα στηρίξουμε κάθε αγωνιστική πρωτοβουλία των Σωματείων του χώρου.
Καλούμε τους εργαζόμενους της ΔΕΗ στο Νομό μας να πάρουν μέρος στην απεργία και την συγκέντρωση στην Τριπολη - Πλατεία Αγ. Βασιλείου την Τετάρτη 23 Φλεβάρη στις 10:30  το  πρωί.    

Από το Γραφείο Τύπου


NEWSLETTER