Τετάρτη, 14 Ιανουαρίου 2015 19:22

Εθελοντές άνω των 50 ετών σε πρόγραμμα στη Γαλλία

Εθελοντές άνω των 50 ετών σε πρόγραμμα στη Γαλλία

Την ευκαιρία σε 2 άτομα άνω των 50 ετών να συμμετέχουν σε προγράμματα εθελοντισμού στο Pau της Γαλλίας για 3 εβδομάδες δίνει ο οργανισμός Κοινωνική Ανάπτυξη Νέων Καλαμάτας (Κ.Α.ΝΕ.).

Ηδη 4 άτομα συμμετείχαν στο πρόγραμμα το καλοκαίρι του 2014 και όπως περιγράφουν οι ίδιοι, έζησαν μια αξέχαστη εμπειρία. Αναζητούνται λοιπόν 2 άτομα για συμμετοχή στο πρόγραμμα για την περίοδο 6 - 26 Απριλίου. Οι εθελοντές θα ενισχύσουν κοινωνικές, καλλιτεχνικές και πολιτιστικές δράσεις.
Το πρόγραμμα καλύπτει πλήρως τα έξοδα ταξιδιού και διαμονής και μια αποζημίωση για τα έξοδά τους κατά τη διάρκεια της παραμονής τους.
Η ευκαιρία αυτή δίνεται μέσω σχεδίου με τίτλο «Always be a a part of the action!» που γίνεται στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Μαθησιακού Προγράμματος «Δια βίου μάθηση»/Τομεακό πρόγραμμα Grundtvig: Σχέδια εθελοντισμού Grundtvig για άτομα άνω των 50 ετών».
Προτεραιότητα θα δοθεί σε άτομα από το Ν. Μεσσηνίας.
Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι άνω των 50 ετών και να έχουν καλή γνώση (βασική έως άνετη επικοινωνία) της Αγγλικής ή/ και της Γαλλικής γλώσσας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στο: 27211 10740 (9 - 5 μ.μ.) ή να στείλουν στο: fotini@ngokane.org.