Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2015 13:08

O Διονύσης Τσακνής στην ΕΡΤ Καλαμάτας

O Διονύσης Τσακνής στην ΕΡΤ Καλαμάτας

Τον περιφερειακό ραδιοφωνικό σταθμό Καλαμάτας της ΕΡΤ επισκέφτηκαν χθες το μεσημέρι ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΡΤ Α.Ε. Διονύσης Τσακνής και ο διευθυντής των Περιφερειακών Σταθμών της ΕΡΤ Γιώργος Παπαζαχαρίου.  

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους -που εντασσόταν στο πλαίσιο της γενικότερης καταγραφής της κατάστασης στις περιφερειακές δομές της ΕΡΤ, μετά την επαναλειτουργία της- «οι Δ. Τσακνής και Γ. Παπαζαχαρίου συζήτησαν με τους 8 εργαζόμενους στην ΕΡΤ Καλαμάτας και με τους 2 τεχνικούς του Κέντρου Εκπομπής για τις δυνατότητες εμπλουτισμού του προγράμματος και των υλικοτεχνικών υποδομών, ενώ διαβεβαίωσαν ότι στόχος της διοίκησης της ΕΡΤ είναι η λειτουργία και των 19 περιφερειακών δομών της εταιρείας». 

 

ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΕΡΤ 

«Η Περιφέρεια Πελοποννήσου εκφράζει τη βούληση να συνεργαστεί με την ΕΡΤ σε πιλοτικά προγράμματα» δήλωσε ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης, στη συνάντηση που είχε χθες στην Τρίπολη με τον πρόεδρο της ΕΡΤ Α.Ε. Διονύση Τσακνή.

Στη σχετική ανακοίνωση της Περιφέρειας προστίθεται ότι κατά τη συνάντηση «συμφωνήθηκε η σύναψη πρωτοκόλλου συνεργασίας για τη θεσμική συμπόρευση της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της ΕΡΤ στους τομείς της ενημέρωσης, του πολιτισμού, της παιδείας και της ανάδειξης της δημιουργικότητας της Περιφέρειας». 

Από την πλευρά του ο Διονύσης Τσακνής, προστίθεται στην ανακοίνωση, σημείωσε επίσης ότι «με το πρωτόκολλο συνεργασίας θα βοηθηθεί σημαντικά η ΕΡΤ να εκπληρώσει την κοινωνική της αποστολή, αλληλεπιδρώντας προσεγγίζοντας ακόμη περισσότερο τον πολίτη». 

Στη χθεσινή συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο διευθυντής των Περιφερειακών Σταθμών Γιώργος Παπαζαχαρίου, η θεματική αντιπεριφερειάρχης Ντίνα Νικολάκου και οι δημοσιογράφοι της ΕΡΑ Τρίπολης Δέσποινα Αρσένη, Πέγκυ Μπρούσαλη και Βασίλης Κούβαλης.