Δευτέρα, 30 Μαϊος 2011 12:49

Συμμετοχή του Κέντρου Υγείας Αρεόπολης στο 9ο Πολυθεματικό Ιατρικό Συνέδριο Λακωνίας

Γράφτηκε από την

Με αφορμή την απονομή επαίνου στο Κέντρο Υγείας Αρεόπολης για την εργασία με θέμα «Αδιάγνωστη Κατάθλιψη στη Νότια Μάνη: Ένα σιωπηλό μοιρολόι;», εκφράζουμε θερμές ευχαριστίες στην Οργανωτική Επιτροπή για τη φιλοξενία στις εργασίες του συνεδρίου.
Το Συνέδριο που διοργανώθηκε  για ένατη συνεχή χρονιά από τον Ιατρικό Σύλλογο Λακωνίας και το Τμήμα Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, έλαβε χώρα στο Οίτυλο Λακωνίας το διάστημα από 27 ως 29 Μαΐου 2011. Σημείωσε ιδιαίτερη επιτυχία με πάνω από 240 συμμετοχές.
Το Κέντρο Υγείας Αρεόπολης συμμετείχε με στρογγυλή τράπεζα αναφορικά σε θέματα – προβληματισμούς και προτάσεις για την αναβάθμιση των υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στην Ελλάδα. Εξάλλου, ήταν το μοναδικό Κέντρο Υγείας που παρουσίασε στοιχεία του ερευνητικού έργου που εκπονεί στον πληθυσμό της περιοχής ευθύνης του, με 15 ελεύθερες ανακοινώσεις, μία εκ των οποίων απέσπασε τιμητικό έπαινο.
Εκφράζοντας θερμότατες ευχαριστίες στον Πρόεδρο  της Οργανωτικής Επιτροπής και πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Λακωνίας κ. Ν. Καλογεράκο, τα μέλη της Επιστημονικής Επιτροπής όπως και στον Επίτιμο Πρόεδρο, Δ/ντη της Παθολογικής Κλινικής κ. Γ. Ασημακόπουλο, επισημαίνουμε την απόλυτη αναγκαιότητα της παραγωγής γνώσης και επιστημονικής τεκμηρίωσης  από Μονάδες της ΠΦΥ.
Το κέντρο Υγείας Αρεόπολης παρά τις δυσκολίες των καιρών, εργάζεται αδιάκοπα προς αυτήν την κατεύθυνση με στόχο τη συνεχή αναβάθμιση των Υπηρεσιών Υγείας στους πολίτες της ακριτικής Μάνης.

Ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας Αρεόπολης

Dr.  Ανάργυρος Δ. Μαριόλης


NEWSLETTER