Τετάρτη, 01 Ιουνίου 2011 14:27

Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας: Παλλαϊκός ξεσηκωμός ενάντια στο μνημόνιο διαρκείας

Γράφτηκε από την

Το νέο πακέτο μέτρων «Σοκ και Δέος» κυβέρνησης - εργοδοσίας - τρόικας έρχεται να ομολογήσει με τον πλέον απροκάλυπτο τρόπο την αποτυχία της κυβερνητικής πολιτικής για την έξοδο από την κρίση και να αποκαλύψει τον πραγματικό στόχο της επίθεσης που δεν είναι άλλος από την πλήρη αναίρεση των εργασιακών και κοινωνικών δικαιωμάτων.
Παράλληλα προχωρά η εκποίηση και το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας στο ξένο και ντόπιο κεφάλαιο και μαζί μ’ αυτήν τα δικαιώματα των εργαζομένων τους, βάζοντας στο εκτελεστικό απόσπασμα βασικά κοινωνικά αγαθά.  Με μια πολιτική που αυξάνει διαρκώς την ανεργία, εμπεδώνει την επισφάλεια στις εργασιακές σχέσεις και απομυζά τα εισοδήματα των εργαζομένων, καταδικάζει πλατιά κοινωνικά στρώματα στη φτώχεια και την εξαθλίωση.  Μετατρέπουν την ελληνική κοινωνία σ’ ένα απέραντο πειραματικό εργαστήρι, ώστε να εξαπλώσουν τις ίδιες πρακτικές σε βάρος της μισθωτής εργασίας πανευρωπαϊκά. Η συνταγή τους απέτυχε. Οδηγεί στην καταστροφή. Αγωνιστική ταξική ενότητα ενάντια σε κυβέρνηση - Ε.Ε. - Δ.Ν.Τ.
Στο Μνημόνιο διαρκείας να αντιτάξουμε τον αγώνα διαρκείας. Η ανατροπή της βαρβαρότητας είναι το δικό μας χρέος.
Να ξεσηκωθούμε ενάντια στις αντεργατικές πολιτικές κυβέρνησης - Ε.Ε. - Δ.Ν.Τ. Με την αποφασιστικότητα και την αλληλεγγύη μας μπορούμε να νικήσουμε. Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να ξεσηκωθούν, να αντισταθούν, να δώσουν μαζικό και μαχητικό παρόν στην Συγκέντρωση και το Συλλαλητήριο.    
Ολοι  το Σάββατο 4 Ιουνίου στη  Συγκέντρωση & το Συλλαλητήριο
στις 10:30  το πρωί στην Πλατεία Αγ. Βασιλείου.

Το  Δ.Σ  του  Ε.Κ.Αρκαδίας


NEWSLETTER