Τρίτη, 06 Οκτωβρίου 2015 12:48

Βιωματικό σεμινάριο NLP από τον Μανώλη Ισχάκη στην Καλαμάτα

Το πρώτο βιωματικό σεμινάριο NLP στην Καλαμάτα θα γίνει το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τον εισηγητή και NLP Life Coach Μανώλη Ισχάκη, με θεματικό τίτλο «Πώς να πάρεις τον έλεγχο της ζωής στα χέρια σου». 

Η μέθοδος NLP (Neuroliguistic Programing) είναι το αρκτικόλεξο του Νευρογλωσσικού προγραμματισμού. Οι συμμετέχοντες στο τρίωρο σεμινάριο θα μάθουν: πώς να αλλάξουν μόνιμα τη συμπεριφορά τους, πώς να αλλάξουν μόνιμα αποτέλεσμα στη ζωή τους, πώς να ζήσουν μια ζωή χωρίς άγχος, στρες και ανησυχία. Θα ανακαλύψουν με απλές τεχνικές πώς να διαχειριστούν κρίσεις στην οικονομική, προσωπική, οικογενειακή και επαγγελματική καθημερινότητα, ενώ θα δοθεί υποστηρικτικό υλικό ως εγχειρίδιο εργασίας, όπως αναφέρει το κάλεσμα. Ο Μανώλης Ισχάκης έχει πιστοποιηθεί από το American board of NLΡ και την INLPTA ως Master Practitioner of NLP, Time Line Therapy και Υπνοθεραπείας. Επίσης, είναι practitioner κβαντικής θεραπείας. Εχει βραβευτεί 3 φορές ως ο καλύτερος ομιλητής από τον παγκόσμιο οργανισμό ρητορικής Toastmasters. 

Το σεμινάριο θα γίνει στο Ξενοδοχείο "Pharae" στις 6 μ.μ. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την ενίσχυση του παιδότοπου της Παιδιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Καλαμάτας.

Για δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες: 211 800 9496, 6985-034434, www.manolisischakis.gr/nlp-kalamata, coach@manolisischakis.gr.