Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2016 17:15

Ποιοι δρόμοι θα πεζοδρομηθούν για την "Κόκκινη Νύχτα" στην Καλαμάτα

Ποιοι δρόμοι θα πεζοδρομηθούν για την "Κόκκινη Νύχτα" στην Καλαμάτα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν το βράδυ του Σαββάτου 27 Φεβρουαρίου και το ξημέρωμα της Κυριακής, στο κέντρο της Καλαμάτας, λόγω της "Κόκκινης Νύχτας". Και αυτό προκειμένου ο κόσμος να έχει τη δυνατότητα να κινηθεί άνετα, για να ψωνίσει σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές και να διασκεδάσει. 

Από τις 6 το απόγευμα του Σαββάτου έως τις 3 το πρωί της Κυριακής θα ισχύσουν τα ακόλουθα μέτρα, με απόφαση του διευθυντή Αστυνομίας Μεσσηνίας:

α) Απαγορεύεται η κυκλοφορία και η στάθμευση παντός είδους οχημάτων στις οδούς: Κροντήρη, Αριστομένους από Κροντήρη έως και Βασιλέως Κωνσταντίνου, Βασιλέως Γεωργίου από Φαρών έως Αριστομένους, Φραντζή από Αριστομένους έως Σιδ. Σταθμού, Ανδρέα Σκιά από Βασ. Γεωργίου έως Βαλαωρίτου, Αναγνωσταρά, Σταδίου από Αρτέμιδος έως Χρυσοσπάθη (Αριστοδήμου), Υπαπαντής από Μητρ. Μελετίου έως Σταδίου, Νέδοντος από Σταδίου έως Κροντήρη, Κολοκοτρώνη από Νέδοντος έως Αναγνωσταρά.

 

β) Απαγορεύεται η κυκλοφορία παντός είδους οχημάτων στις οδούς: Ανδρέα Σκιά από Β. Σοφίας έως Β. Ολγας, Σταδίου από Φαρών έως Χρυσοσπάθη (Αριστοδήμου), Ασκληπιού από Βασ. Ολγας έως Βασ. Γεωργίου, Βασ. Σοφίας από Αριστοδήμου έως Αριστομένους, Ξενοφώντος από Ψαρών έως Αριστομένους, στις οδούς που περικλείονται στην περιοχή μεταξύ Αριστομένους - Σταδίου - Αναγνωσταρά και Β. Γεωργίου, στις κάθετες οδούς μεταξύ Αριστοδήμου και Αναγνωσταρά που έχουν κατεύθυνση προς Αναγνωσταρά.