Κυριακή, 20 Μαρτίου 2016 10:16

Ζητούν αντίγραφα για την "Περιβαλλοντική Πελοποννήσου"

Εξι σύλλογοι της Μεσσηνίας και της Αρκαδίας που αντιδρούν στη ΣΔΙΤ της Περιφέρειας Πελοποννήσου για τη διαχείριση των σκουπιδιών, με αίτησή τους προς το Ε’ Κλιμάκιο του Ελεγκτικού Συνεδρίου ζητούν τη χορήγηση κρίσιμων επικυρωμένων συνημμένων εγγράφων που αφορούν την υπόθεση αυτή.

Συγκεκριμένα, όπως σημειώνουν, επαναφέρουν το αίτημά τους «για χορήγηση επικυρωμένου αντίγραφου του σχεδίου της ελεγχθείσας σύμβασης σύμπραξης και του επισυναπτόμενου σε αυτήν καταστατικού της εταιρείας ειδικού σκοπού "Περιβαλλοντική Πελοποννήσου Α.Ε."». Σε αντίθετη περίπτωση παρακαλούν το κλιμάκιο του Ελεγκτικού Συνεδρίου να τους γνωρίσει τους λόγους της άρνησής του γραπτώς.

Την αίτηση υπογράφουν: Η Αδελφότης των Απανταχού Καλλιρροϊτών Μεσσηνίας "Ο Αγιος Δημήτριος", ο Σύλλογος των Απανταχού Κωνσταντιναίων "Ο Αγιος Κωνστανίνος", ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βασιλικαίων "Η Αγία Τριάδα", ο Πολιτιστικός - Μορφωτικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος χωριού Παλαιόχουνης "Η Ανάληψις", ο Σύνδεσμος των εν Αθήναις Ασεατών και ο Τουριστικός - Αναπτυξιακός Συνεταιρισμός Κερασταρίου Αρκαδίας.