Τρίτη, 10 Μαϊος 2016 20:45

Χειροκροτήθηκε η παράσταση “Κακώς ήρθατε στο ξενοδοχείο μας” στα Φιλιατρά

Χειροκροτήθηκε η παράσταση “Κακώς ήρθατε στο ξενοδοχείο μας” στα Φιλιατρά

 

Το ζεστό χειροκρότημα του κοινού επί 4 ημέρες έδειξε και την επιτυχία που είχε η θεατρική παράσταση “Κακώς ήρθατε στο ξενοδοχείο μας” που ανέβασαν οι μαθητές της Γ' τάξης του Γυμνασίου Φιλιατρών στο Φουρναράκειο Πνευματικό Κέντρο. 

Πρόκειται για τη θεατρική διασκευή κάποιων επεισοδίων της κωμικής τηλεοπτικής σειράς «Fawlty Towers» που τα παιδιά απέδωσαν με πολύ ταλέντο και έμπνευση κερδίζοντας το κοινό που την παρακολούθησε. Στην παράσταση πήραν μέρος 31 μαθητές, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια είχαν οι καθηγήτριες Λυδία Καπελούζου και Ανδριάνα Μπούρα και τα σκηνικά είχαν επιμεληθεί οι καθηγήτριες Δήμητρα Ηλιοπούλου και Ελένη Δημητροπούλου. 

Η ερμηνεία των μαθητών έκλεψε τις εντυπώσεις, καθώς με πολύ ταλέντο υποδύθηκαν τους ρόλους βάζοντας και προσωπικά στοιχεία και κάνοντας την παράσταση ξεχωριστή, σκορπώντας το γέλιο σε όλους. Οι μαθητές έδειξαν ότι η θεατρική παιδεία καλά κρατεί στο σχολείο τους, το οποίο έχει δημιουργήσει μια πολύ ωραία παράδοση ανεβάζοντας κάθε χρόνο θεατρικές παραστάσεις.

Κ.Μπ.