Τρίτη, 24 Μαϊος 2016 17:55

Εκδήλωση για τη μίσθωση σπιτιών μέσω Ιντερνετ στην Καλαμάτα

Εκδήλωση για τη μίσθωση σπιτιών μέσω Ιντερνετ στην Καλαμάτα

Εκδήλωση με θέμα "Vacation Rentals Host Meetup" θα γίνει αύριο στις 6 μ.μ. στο "Baba Yaga" στον Πεζόδρομο Χρήστου Κουμάντου 5 στην Καλαμάτα.

Διαθέτεις διαμέρισμα μέσω Airbnb; Εχεις ανεκμετάλλευτο διαμέρισμα ή γνωρίζεις κάποιον που να έχει τα παραπάνω; Σε ενδιαφέρει! Η εκδήλωση θα αναδείξει: τι ισχύει και τι δεν ισχύει πια σχετικά με την ενοικίαση του ακινήτου στο Airbnb και τις υπόλοιπες πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης, πώς να εξασφαλίσει κανείς ότι το ακίνητό του είναι σε κάθε περίπτωση προστατευμένο, πώς να προσφέρει μία ωραία εμπειρία διακοπών στους καλεσμένους; Εκεί για πρώτη φορά, θα συστηθεί στο κοινό η εταιρεία "The CloudKeys". Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Στη συζήτηση θα συμμετέχουν άτομα που δραστηριοποιούνται στη συγκεκριμένη αγορά και που μπορούν με την εξειδικευμένη τους εμπειρία να φωτίσουν διαφορετικές πτυχές μιας τάσης που κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος.

Οι θεματικές της εκδήλωσης θα επικεντρωθούν στη λογική πλατφορμών όπως το Airbnb, το φορολογικό καθεστώς για αυτές τις μισθώσεις, θέματα ασφάλειας και ασφάλισης των ιδιοκτησιών, καθώς και τρόπους ενίσχυσης της παρεχόμενης τουριστικής εμπειρίας. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν για θέματα που απασχολούν τον τρόπο που οι ίδιοι μπορούν να αξιοποιήσουν τις νέες δυνατότητες της συγκεκριμένης αγοράς ή να βελτιστοποιήσουν τον τρόπο που μέχρι τώρα το πράττουν.