Τετάρτη, 06 Ιουλίου 2016 21:06

Συνάντηση χειροτεχνών στους Γαργαλιάνους

Συνάντηση χειροτεχνών στους Γαργαλιάνους

Η  1η συνάντηση χειροτεχνών “Στου Πάρκου την Αγορά” αφιερωμένη σε χειροποίητα είδη και DIY (Do It Yourself) θα γίνει στους Γαργαλιάνους στις 29, 30 και 31 Ιουλίου. Η συνάντηση αυτή είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας του Δήμου Τριφυλίας με την ομάδα “Stou Gargalianou Project”.

Στόχος τους είναι , η  προβολή και προώθηση του αυθεντικού χειροποίητου είδους. Η δημιουργία μιας εναλλακτικής αγοράς με χειροποίητα αντικείμενα όπου το ευρύ κοινό θα έχει την ευκαιρία να τα δει από κοντά και να συναντηθεί με τους δημιουργούς τους. Η προβολή της περιοχής και η ανάδειξη μιας νέας τοπικής επιχειρηματικότητας που έχει στο κέντρο της την αυθεντικότητα, την πρωτοτυπία και την ποιότητα.

Όπως σημειώνεται σε σχετική διαδικτυακή ανακοίνωση  οι όροι και οι προϋποθέσεις συμμετοχής είναι : Tα είδη που θα παρουσιάζονται από τους χειροτέχνες θα πρέπει να είναι αυστηρά χειροποίητα και να εκφράζουν πρωτοτυπία και αυθεντικότητα ως προς το design τους.  Οι θέσεις είναι περιορισμένες, 40 γι αυτό οι καλλιτέχνες θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή το αργότερο μέχρι τις 17/7/2016. Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Στους καλλιτέχνες θα προσφέρονται πάγκος και καρέκλες καθώς επίσης και ρεύμα, τουαλέτα και χώρος αποθήκευσης των εκθεμάτων τους. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας αλλά με κριτήριο επιλογής την ποικιλία των προιόντων και την καινοτομία τους.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής και να την αποστείλουν με mail στη διεύθυνση stougargalianouproject@gmail.com .

Τηλέφωνα επικοινωνίας:  6937840077 Αλεξάνδρα Σουλελέ , 6944411196 Γαρυφαλιά Τεριζάκη