Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2011 18:24

Στην απεργία καλεί το Σωματείο Κρεοπωλών Μεσσηνίας

Μετά την απόφαση του τριτοβάθμιου οργάνου Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε. και το κάλεσμα των ομοσπονδιών Ο.Ε.Β.Ε.Κ. και Π.Ο.Κ.Κ. να συμμετάσχουμε στην Πανελλαδική Απεργία της 19ης Οκτωβρίου 2011, το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας συνεδρίασε και αποφάσισε την συμμετοχή των Κρεοπωλών του Νομού μας στην ΑΠΕΡΓΙΑ της 19ης/10/2011

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ

Πρέπει να εναντιωθούμε στην φορολογική λαίλαπα που μας επιβάλει η κυβέρνηση κατ’ εντολή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.
Πρέπει να εναντιωθούμε στις παράλογες απαιτήσεις κεφαλικών φόρων, έκτακτων εισφορών και άδικης επανα-φορολόγησης (χαράτσι) στα ακίνητα.
Δεν υπολογίζει πλέον κανείς ότι, ο λαός έχει κάνει έναν προγραμματισμό διαβίωσης και υποχρεώσεων με συγκεκριμένα νόμιμα οικονομικά δεδομένα, τα οποία του επέβαλε το ίδιο το κράτος και σήμερα του τα καταργεί σε μεγάλο βαθμό, έτσι τον οδηγεί στη εξαθλίωση του να μην μπορεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του, λόγω αλυσιδωτής ανέχειας.
Η μία μέρα Πανελλαδικής απεργίας είναι ηχηρό μήνυμα στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και στην Κυβέρνηση  και εμπεριέχει βαθμό δημοψηφίσματος που λέει:
ΟΧΙ      Πια άλλη ξαφνική φορολογία
ΟΧΙ      Αλλες έκτατες εισφορές
ΟΧΙ      Άλλη εξαθλίωση σε συνταξιούχους,
Μισθωτούς,    Επαγγελματίες.               
ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΕΤΡΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ  ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ  ΜΕΤΡΑ ΑΝΕΧΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥ !!!

Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                    Ο  ΓΕΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΓΑΛΑΝΑΚΗΣ  ΔΗΜΗΤΡΗΣ                      ΓΑΛΑΡΗΣ  ΠΙΕΡΟΣ