Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2011 20:38

Το ετήσιο τσάι στην ενορία Παρορείου Σπάρτης

Το ετήσιο τσάι στην ενορία Παρορείου Σπάρτης

Πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία το καθιερωμένο ετήσιο «τσάι» από την ενορία Παρορείου την Κυριακή 13 Νοεμβρίου στην αίθουσα της ταβέρνας του Πανάγου Στελλάκου στο Παρόρι.
Στη εκδήλωση παραβρέθηκαν ο γενικός αρχιερατικός της Ιεράς Μητροπόλεως Μονεμβασίας και Σπάρτης π. Συμεών Παπαγεωργίου ως εκπρόσωπος του Σεβασμιώτατου, ο εφημέριος Τσεραμιού π. Παναγιώτης Λάτσης, ο συνταξιούχος ιερέας π. Σπύρος Σταυρόπουλος, ο κ. Δήμαρχος Σπάρτης Σταύρος Αργειτάκος, ο αντιδήμαρχος της Δημοτικής ενότητας Μυστρά κ. Ιωάννης Καρμοίρης, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Παρορείου  κ. Σταύρος Περγαντής ,καθώς και πολύς κόσμος από τη ευρύτερη περιοχή του Μυστρά, Αγίου Ιωάννου, και Σπάρτης.
Στη προσφώνηση του  ο εφημέριος του χωριού π. Θεολόγος Γκιουζέλης  αναφέρθηκε πρώτα για το σκοπό που γίνεται  και μετά ευχαρίστησε όλους  για την παρουσία τους στην εκδήλωση αυτή. Στη συνέχεια χαιρετισμό απηύθυναν  ο π. Συμεών Παπαγεωργίου ως εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου, ο δήμαρχος Σπάρτης κ. Σταύρος Αργειτάκος και ο πρόεδρος του Παρορείου κ. Σταύρος Περγαντής.
Η εκδήλωση περιελάμβανε ακόμη ζωντανή μουσική  και τραγούδια από τον κ. Σαράντο Κουρτσούνη με συνοδεία το γνωστό μπουζούκι του «πεινάω» και τελείωσε με τη καθιερωμένη κλήρωση των πολλών και ωραίων δώρων που είχαν προσφέρει τα μαγαζιά της περιοχής.