Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2011 00:17

To νοσοκομείο Καλαμάτας τιμά τις οικογένειες Καρέλια και Κωνσταντακόπουλου για την προσφορά τους στο Αιμοδυναμικό Εργαστήριο

Γράφτηκε από την
To νοσοκομείο Καλαμάτας τιμά τις οικογένειες Καρέλια και Κωνσταντακόπουλου για την προσφορά τους στο Αιμοδυναμικό Εργαστήριο

Τις οικογένειες Καρέλια και Κωνσταντακόπουλου τιμά το Νοσοκομείο Καλαμάτας αυτή τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου, με την ευκαιρία του εορτασμού -την ίδια ημέρα- της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντισμού.

Οπως είναι γνωστό, οι δύο οικογένειες -εδώ και 10 χρόνια- είχαν προσφέρει χρήματα και εξοπλισμό με σκοπό να λειτουργήσει Αιμοδυναμικό Εργαστήριο στο νοσηλευτικό ίδρυμα. Ωστόσο χρειάστηκε να δραστηριοποιηθεί η σημερινή διοίκηση προκειμένου να αξιοποιηθούν οι δωρεές αυτές και να αποτελέσει απτή πραγματικότητα το εν λόγω εργαστήριο.

Την αναγνώριση της προσφοράς των δύο οικογενειών στο Νοσοκομείο Καλαμάτας θα επισφραγίσει -και τυπικά- η πιο πάνω τελετή που θα γίνει τη Δευτέρα στις 12 το μεσημέρι, και στη διάρκεια της οποίας θα γίνει στους εκπροσώπους τους επίδοση τιμητικών πλακετών.

Παράλληλα θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια αναμνηστικής ενεπίγραφης πλάκας στην είσοδο του Αιμοδυναμικού Εργαστηρίου, αφιερωμένης στη μνήμη των δωρητών Γεωργίου Καρέλια και καπετάν Βασίλη Κωνσταντακόπουλου.

Η εκδήλωση, όπως γνωστοποίησε η διοίκηση του Νοσοκομείου Καλαμάτας, περιλαμβάνει προβολή δεκάλεπτης ταινίας με το ιστορικό της δημιουργίας του Αιμοδυναμικού Εργαστηρίου, καθώς και ομιλία για την αξία του εθελοντισμού, από την κοινωνική λειτουργό του Κέντρου Υγείας Μεσσήνης Αγγελική Ρουμελιώτη.

Θα χαιρετίσουν επίσης, ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Δημήτρης Κατσικόπουλος, ο διοικητής του Νοσοκομείου Καλαμάτας - Κυπαρισσίας Γιώργος Μπέζος, ο αναπληρωτής διοικητής του νοσοκομείου Παναγιώτης Mπόζος και ο καρδιολόγος Σπύρος Ζόμπολος, διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Καλαμάτας.


NEWSLETTER