Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2011 17:35

Γιορτή στη Λιλιπούπολη

Γράφτηκε από την

Τα παιδιά του Κέντρου Προσχολικής  Αγωγής Λιλιπούπολη υποδέχθηκαν τα Χριστούγεννα πραγματοποιώντας τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή τους στη αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου.
Το σχολείο φόρεσε τα γιορτινά του κ΄ καλωσόρισε τους μικρούς μαθητές οι οποίοι μέρες τώρα προετοίμαζαν τη γιορτή τους με ιδιαίτερο κέφι, χαρά,ανυπομονησία.
Ο Άγιος Βασίλης,οι άγγελοι,οι νάνοι,οι τάρανδοι κ΄ οι υπόλοιποι χριστουγεννιάτικοι ήρωες ζωντάνεψαν για λίγο απ΄τους μικρούς ηθοποιούς της Λιλιπούπολης που με το ταλέντο τους οδήγησαν γονείς κ΄ φίλους σ΄ένα μαγικό ταξίδι μέχρι το Βόρειο Πόλο.....Σ΄ένα ταξίδι που μόνο τα παιδιά ξέρουν το δρόμο κ΄ δεν χάνονται ποτέ γιατί τα οδηγεί το αστέρι της ψυχής τους.....Τα παιδιά λοιπόν υποδυήθηκαν ρόλους,τραγούδησαν,χόρεψαν,παρουσίασαν τις χριστουγεννιάτικες κατασκευές τους εκφράζοντας το αληθινό νόημα των Χριστουγέννων που είναι η αγάπη.
Οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις συνεχίζονται με ένα εργαστήρι κατασκευών στολιδιών που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη το απόγευμα στο χώρο του σχολείου μας.

Από τη Λιλιπούπολη