Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2017 20:31

Μαζεύουν ρούχα και τρόφιμα για πληγέντες Μάνδρας στην Κυπαρισσία 

Γράφτηκε από τον
Μαζεύουν ρούχα και τρόφιμα για πληγέντες Μάνδρας στην Κυπαρισσία 

Μια κίνηση ανθρωπιάς και αλληλεγγύης κάνουν σύλλογοι της Κυπαρισσίας προς τους πληγέντες συνανθρώπους μας στη Δυτική Αττική.

Ο Εμπορικός Σύλλογος, ο Μορφωτικός-Εκπολιτιστικός Σύλλογος Κυπαρισσίας και ο Σύλλογος Γυναικών «Γαία» προβαίνουν στη συλλογή νερού, ρούχων και τροφίμων για τους πληγέντες που το έχουν πραγματική ανάγκη τις δύσκολες αυτές ώρες. Οπως έχουν κάνει και στο παρελθόν, για ακόμη μια φορά κινητοποιούνται αναλαμβάνοντας πρωτοβουλία στήριξης για συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Στη σχετική ανακοίνωση-κάλεσμα των συλλόγων σημειώνεται ότι το σύνολο των αγαθών που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν στους πληγέντες και τις οικογένειές τους. Η συλλογή θα περιλαμβάνει ρούχα, γυναικεία, ανδρικά, παιδικά, τα οποία θα πρέπει να παραδίδονται χωριστά σε διάφορες συσκευασίες, σακούλες ή κούτες. Επίσης τρόφιμα που δεν χρειάζονται ψυγείο και νερό πόσιμο συσκευασμένο, το οποίο μπορεί να μεταφερθεί.

Σημείο συγκέντρωσης θα είναι το Εργατικό Κέντρο Κυπαρισσίας από σήμερα μέχρι τις 8 Δεκεμβρίου, από Δευτέρα ως Παρασκευή, 5 το απόγευμα με 9 το βράδυ. Τηλέφωνα επικοινωνίας 6970-015033, 6973-221180, 6972-566140.

Κ.Μπ.


NEWSLETTER