Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2012 14:46

Ο Δήμος Ευρώτα συμμετέχει στον Πανελλήνιο Ερανο του Ερυθρού Σταυρού

Γράφτηκε από την

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός (Ε.Ε.Σ.) απηύθυνε και φέτος πρόσκληση προς όλα τα Περιφερειακά Τμήματα και τις Επιτροπές του, για τη διεξαγωγή του καθιερωμένου ετήσιου Πανελλήνιου εράνου. Ο έρανος θα διενεργηθεί με προαιρετικές εισφορές, βάσει αριθμημένων κουπονιών και διπλοτύπων αποδείξεων.
Είναι γνωστή η ευαισθησία, το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και οι δράσεις πρόνοιας του παραρτήματος του Ε.Ε.Σ.στη Σπάρτη. Σε συνεργασία με αυτό ο Δήμος Ευρώτα και με επικεφαλής την ειδική συνεργάτιδα του Δήμου, αρμόδια για θέματα Υγείας και Πρόνοιας κα Ευγενία Κρητικάκου, καλεί δημότες, σχολεία, πολιτιστικούς και κοινωνικούς φορείς και συλλόγους γυναικών να συνεισφέρουν σ’ αυτήν την αξιόλογη προσπάθεια. 
Οι συνδράμοντες μπορούν να προσέρχονται μέχρι και την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012 στα Δημοτικά Καταστήματα και τα ΚΕΠ. Συγκεκριμένα, όσον αφορά στο Δημοτικό Κατάστημα Σκάλας, μπορούν να απευθύνονται στην κα Κρητικάκου (Πληροφορίες: Τηλ.: 27353 60034). Ο σκοπός είναι ιερός και η πάνδημη στήριξή σας απαραίτητη. Μην ξεχνάτε, ότι ακόμα και 1 € είναι σημαντικό!

Η Αντιδήμαρχος

Νίκη Χρήστου Μιχαλούτσου


NEWSLETTER