Κυριακή, 21 Ιουλίου 2019 07:28

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην παραλία Καλαμάτας

Γράφτηκε από την
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην παραλία Καλαμάτας

Η Κινητή Μονάδα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται από την ερχόμενη Τετάρτη 24 έως και την Κυριακή 28 του μήνα στην παραλιακή λεωφόρο της Καλαμάτας, στο πλαίσιο ενημέρωσης και  ευαισθητοποίησης του κόσμου για το έργο και τις δράσεις του.

Στον χώρο της Κινητής Μονάδας, από τις 5 μ.μ. έως 11 μ.μ. εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό θα ενημερώνει φυσικά πρόσωπα, συλλόγους και φορείς της πόλης για την ίδρυση, τις αξίες και τις δράσεις του Οργανισμού.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» δεν απευθύνεται σε κάποιους, δεν ανήκει σε λίγους. Απευθύνεται σε όλα τα παιδιά και ανήκει σε όλους αυτούς που μοιράζονται το ίδιο όραμα και αξίες: Φροντίδα, αξιοπρέπεια και ισότητα για κάθε παιδί στη χώρα μας.

Στον χώρο της Κινητής Μονάδας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας θα διατίθενται και λογοτυπημένα είδη του Οργανισμού για την ενίσχυση των δράσεών του.

Για περισσότερες πληροφορίες ή για τον προγραμματισμό και την οργάνωση  ενημερώσεων μπορεί κανείς να επικοινωνεί στο email: Odysseas@hamogelo.gr ή να καλεί στο 6985-635584.

 


NEWSLETTER