Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2012 09:52

37 άτομα με κοινωφελή εργασία στο Νοσοκομείο

37 άτομα με κοινωφελή εργασία στο Νοσοκομείο

Ξεκίνησαν χθες την εργασία τους στα Νοσοκομεία Καλαμάτας και Κυπαρισσίας οι 37 επιτυχόντες του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας.

Τους επιτυχόντες -που έχουν προσληφθεί με 5μηνη σύμβαση- υποδέχθηκαν στο αμφιθέατρο του νοσηλευτικού ιδρύματος, ο διοικητής του Νοσοκομείου Καλαμάτας Γιώργος Μπέζος, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Ινστιτούτου Εργασίας Πελοποννήσου Δημήτρης Στρατηγόπουλος και το στέλεχος του ινστιτούτου Νικόλαος Αποστολόπουλος.

Οι προσλήψεις αυτές ακολουθούν την πρόσληψη -με 5μηνη σύμβαση επίσης- 15 ατόμων, από το ίδιο πρόγραμμα, οι οποίοι πριν ένα μήνα ξεκίνησαν να εργάζονται στα ΚΕΦΙΑΠ Καλαμάτας και Φιλιατρών.

Απευθυνόμενος στους νέους εργαζομένους, ο διοικητής του νοσοκομείου τους κάλεσε να συμβάλλουν και αυτοί με τον καλύτερό τους εαυτό στην προσπάθεια για την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών υγείας.

Οπως είναι γνωστό, φορέας υλοποίησης του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας είναι το Ινστιτούτο Εργασίας ΙΝΕ-ΓΣΕΕ, το οποίο αναλαμβάνει και την ευθύνη για την αμοιβή των συμμετεχόντων στο πρόγραμμα, η οποία ανέρχεται στα 625 ευρώ το άτομο.