Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2020 10:39

Μεσσηνία: Νέα εικόνα στα σχολεία της Ανδρούσας μετά από δωρεά (φωτογραφίες)

Γράφτηκε από την
Μεσσηνία: Νέα εικόνα στα σχολεία της Ανδρούσας μετά από δωρεά (φωτογραφίες)

Νέα εικόνα έχουν πλέον το γήπεδο μπάσκετ στο προαύλιο του Γυμνασίου - Λυκείου Ανδρούσας, καθώς και το εργαστήριο Πληροφορικής των σχολείων, χάρη στην κάλυψη των εξόδων από την Κατίνα Σταυρέα-Jones.

Τα παραπάνω φυσικά γέμισαν με ικανοποίηση τόσο τους μαθητές όσο και τους εκπαιδευτικούς, καθώς είδαν το χώρο τους να αλλάζει προς το καλύτερο.

Σε ανακοίνωσή τους οι καθηγητές των δύο σχολικών μονάδων της Ανδρούσας μεταξύ άλλων αναφέρουν:

«Πέρα από τη σημαντική αυτή πράξη, το πλέον ελπιδοφόρο μήνυμα που λάβαμε, στις συζητήσεις μας με την δωρήτρια και την νομική της σύμβουλο κ. Κωνσταντίνα Παντελοπούλου, είναι ότι πρόθεσή της είναι η πράξη αυτή να αποτελέσει μια επένδυση για το μέλλον του σχολείου.

Θα θέλαμε να την πληροφορήσουμε ότι τα αποτελέσματα των ενεργειών και των δράσεων τις οποίες με ταχύτητα, πληρότητα και ακρίβεια πραγματοποίησε, αποτυπώθηκαν μόνο θετικά στη συνείδηση των μαθητών μας, έτυχαν της στήριξης της τοπικής κοινωνίας, αλλά και του ευρύτερου κοινού που ασχολείται με το σχολείο και την παιδεία γενικότερα”.

Σε άλλο σημείο της ανακοίνωσης σημειώνουν ότι “σε μια εποχή που οι δημόσιοι φορείς αδυνατούν να καλύψουν επαρκώς τις εκπαιδευτικές ανάγκες, είναι πολύ σημαντικές αυτού του είδους οι πρωτοβουλίες που αναδεικνύουν την κοινωνική ευαισθησία και την έννοια της προσφοράς, ενώ παράλληλα δημιουργούν συνθήκες αισιοδοξίας στους μαθητές”.


NEWSLETTER