Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020 10:57

Καλαμάτα: Κουμπαράδες αλληλεγγύης για τη μικρή Αναστασία

Γράφτηκε από την
Καλαμάτα: Κουμπαράδες αλληλεγγύης για τη μικρή Αναστασία

Κύμα αλληλεγγύης και στήριξης του αγώνα ζωής, που δίνει η 7χρονη Αναστασία, μαθήτρια του 8ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμάτας, έχει στηθεί τα τελευταία 24ωρα στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα.


Πολλοί φορείς και καταστήματα ήδη έχουν τοποθετήσει κουμπαράδες για την ενίσχυση της σημαντικής μάχης για την υγεία της Αναστασίας, η οποία πάσχει από σοβαρή ασθένεια και πρέπει άμεσα να υποβληθεί σε ειδική θεραπεία στον εγκέφαλο, η οποία θα πρέπει να γίνει σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο στις ΗΠΑ και απαιτείται ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.
Από την πλευρά της οικογένειας διευκρινίστηκε με χθεσινή ανακοίνωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ότι προσεχώς θα γίνει γνωστός ο αριθμός του ειδικού ερανικού λογαριασμού για τη συγκέντρωση χρημάτων. Διευκρινίστηκε ότι αριθμός τραπεζικού λογαριασμού, που δημοσιεύθηκε τις προηγούμενες ημέρες στο Διαδίκτυο, ανήκει μεν στον πατέρα της Αναστασίας, αλλά θα πρέπει να αποσυρθεί, καθώς ως προσωπικός δεν μπορεί να λειτουργήσει ως ερανικός και υπάρχει ο κίνδυνος δέσμευσης του τραπεζικού υπολοίπου.
Συνεπώς όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στον κρίσιμο αγώνα της Αναστασίας μπορούν είτε να αναμένουν την επίσημη ανακοίνωση της οικογένειας με τον ερανικό λογαριασμό, είτε να ανταποκριθούν στο κάλεσμα φορέων και επιχειρήσεων που έχουν τοποθετήσει "κουμπαράδες αγάπης".
Ενδεικτικά τέτοια καλέσματα έχουν απευθύνει ο ΣΠΟΚ "Ευκλής", ο Απόλλων Καλαμάτας, το Phaos, καθώς και καταστήματα όπως τα: PLATEA, Bistroteca, SociaL Cafe-Bar, ΒΕΡΑΜΑΝ-Street Bistro, @VAULT5 κ.ά.


NEWSLETTER