Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2022 15:45

Ερυθρος Σταυρός: Το νέο Δ.Σ. στον αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας - Βοήθεια για τους πυρόπληκτους

Γράφτηκε από την
Ερυθρος Σταυρός: Το νέο Δ.Σ. στον αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας - Βοήθεια για τους πυρόπληκτους

 

Το ζήτημα της αναβάθμισης του υφιστάμενου κτηρίου του Περιφερειακού Τμήματος Μεσσηνίας του Ερυθρού Σταυρού και η παλαιότητά του, που “δημιουργεί αγκυλώσεις τόσο στις εκπαιδεύσεις των νέων εθελοντών, όσο και σε θέματα αποθήκευσης εξοπλισμού και εξυπηρέτησης του κοινού” έθεσαν μεταξύ άλλων τα μέλη του νέου Δ.Σ. στον αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Βασίλη Καπέλιο.

Η πρόεδρος Κατερίνα Γκόνου, η αντιπρόεδρος Μαριλένα Γυφτέα και η γραμματέας Βίνα Διοβουνιώτη παράλληλα κατά την διάρκεια της εθιμοτυπικής επίσκεψης αναφέρθηκαν σε εκπαιδευτικά προγράμματα που θα υλοποιηθούν το προσεχές διάστημα, στα θέματα που έχουν ανακύψει στην μετά-Covid εποχή αλλά και σε δράσεις που σχετίζονται με την ευαισθητοποίηση του κοινού αναφορικά με τον εθελοντισμό.

ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, σε συνέχεια της μεγάλης κινητοποίησής του για τις τεράστιες καταστροφές που έχουν προκαλέσει οι μεγάλης έκτασης πυρκαγιές που προκλήθηκαν στην Αττική και συγκεκριμένα στις περιοχές Πεντέλη, Ανθούσα, Γέρακα, Παλλήνη και Ντράφι, αναπτύσσει επιπλέον κινήσεις συμπαράστασης των ανθρώπων που χρήζουν βοήθειας. Συγκεκριμένα, προχωρά στο άνοιγμα λογαριασμού τραπέζης προς ενίσχυση των πυρόπληκτων των παραπάνω περιοχών αλλά και των οικόσιτων ζώων που έμειναν χωρίς στέγη, με στόχο να συγκεντρωθεί όσο το δυνατό μεγαλύτερο ποσό. Όσοι επιθυμούν να συνεισφέρουν οικονομικά παρακαλούνται να καταθέτουν τις δωρεές τους στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό:

Τράπεζα: EUROBANK

Δικαιούχος: Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός

Αρ. Λογ/σμού: 0026.0240.34.0200976543

IBAN: GR4402602400000340200976543

SWIFT Code: ERBKGRAA

Όλες οι καταθέσεις θα πρέπει να φέρουν την ένδειξη «Πυρκαγιές».

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα 210 36 09 825 ή 210 36 11 425, μέσω email στο pr@redcross.gr ή να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού


NEWSLETTER