Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2022 17:35

Εθελοντική αιμοδοσία στην Costa Navarino

Γράφτηκε από τον

Εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη στην Costa Navarino από το Τμήμα Αιμοδοσίας της Νοσηλευτικής Μονάδας Κυπαρισσίας, όπου συγκεντρώθηκαν 70 μονάδες αίματος.

Η διοίκηση και οι εργαζόμενοι στην Costa Navarino διατηρούν επί σειρά ετών “τράπεζα αίματος”, προκειμένου να καλυφθούν τυχόν ανάγκες της τοπικής κοινωνίας, καθώς και του προσωπικού και των οικογενειών τους.

Όπως επισημαίνει ο αναπληρωτής διοικητής της Ν.Μ. Κυπαρισσίας - Γ.Ν. Μεσσηνίας Δημήτρης Λαμπρόπουλος: «Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους εκπροσώπους της εταιρείας για την τέλεια οργάνωση και άψογη συνεργασία, καθώς και όλους τους εθελοντές αιμοδότες της Costa Navarino. Με μεγάλη μου χαρά, βρισκόμενος στον χώρο της αιμοδοσίας, είδα τη μεγάλη ανταπόκριση των εργαζομένων και θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους τους εθελοντές αιμοδότες που προσήλθαν και έδωσαν συνολικά 70 μονάδες αίματος.

Ευχόμαστε η πρωτοβουλία των εργαζομένων και της διοίκησης της Costa Navarino να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση και από άλλες κοινωνικές ομάδες και άτομα. Το πρόβλημα της έλλειψης αίματος έχει δραματικές διαστάσεις στην πατρίδα μας και μόνο η εθελοντική αιμοδοσία όλων μας μπορεί να βοηθήσει στην επίλυσή του».

Κ.Μπ.