Σάββατο, 04 Μαρτίου 2023 10:00

Κάλεσμα αιμοδοσίας στην Κυπαρισσία

Γράφτηκε από την

Στο κάλεσμα αιμοδοσίας που απηύθυνε η Νοσηλευτική Μονάδα Κυπαρισσίας, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες λόγω του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη, ανταποκρίθηκε η Ένωση Ανεξάρτητων Φοιτητών Μεσσηνίας. Αυτό σημειώνεται σε σχετική τους ανακοίνωση και τονίζεται πως στο μοιραίο δυστύχημα φαίνεται πως δεν υπάρχουν φοιτητές από τη Μεσσηνία.

Συγκεκριμένα τονίζεται: «Η Ένωση Ανεξάρτητων Φοιτητών Μεσσηνίας ανταποκρίθηκε την Παρασκευή στο ανοιχτό κάλεσμα που απηύθυνε η Νοσηλευτική Μονάδα Κυπαρισσίας, προκειμένου να συνδράμει στις αυξημένες ανάγκες σε αίμα, με φοιτητές από την περιοχή να προσφέρουν αίμα ακόμα και σχολές της Πελοποννήσου εκτός της Μεσσηνίας, ευχαριστώντας το Τμήμα Αιμοδοσίας της Ν.Μ. Κυπαρισσίας, το οποίο σημειωτέον θα λειτουργήσει και το Σαββατοκύριακο τις ώρες 9:00-13:00 για τη συλλογή αίματος στους τραυματίες αυτής της ανείπωτης τραγωδίας στα Τέμπη.

Η Ένωση Ανεξάρτητων Φοιτητών Μεσσηνίας επικοινώνησε με τους φοιτητικούς αντίστοιχους συλλόγους της Λάρισας, οι οποίοι εξέφρασαν τις ευχαριστίες στους Μεσσήνιους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, τονίζοντας ότι η ανθρώπινη αλληλεγγύη είναι αυτή που μας διατηρεί ενωμένους σε εθνικές τραγωδίες. Φοιτητές από Μεσσηνία που σπουδάζουν στην περιοχή προς το παρόν δηλώνουν ότι δεν είχαν ταξιδέψει και είναι καλά στην υγεία τους, ευχόμενοι να μην ζήσουμε ξανά τέτοια τραγωδία».