Παρασκευή, 08 Μαϊος 2015 17:31

Φιλιατρά: Λογαριασμός στην τράπεζα για τη θεραπεία της 47χρονης

Φιλιατρά: Λογαριασμός στην τράπεζα για τη θεραπεία της 47χρονης

Συνεχίζονται οι δράσεις για τη συγκέντρωση ποσού 12.000 ευρώ, που απαιτείται για τη θεραπεία 47χρονης από τα Φιλιατρά.

Οπως ανακοινώνεται από τους συλλόγους της περιοχής, ανοίχτηκε τραπεζικός λογαριασμός στην Τράπεζα Πειραιώς, όπου ο καθένας μπορεί να συνεισφέρει.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Στα πλαίσια διοργάνωσης δράσεων αλληλεγγύης για την ασθενή συμπολίτισσα Ιωάννα Ντούνου, 47 χρόνων, η οποία πάσχει από αυτόματη ενδοεγκεφαλική αιμορραγία και χρήζει άμεσης εξειδικευμένης θεραπείας, μη γενόμενης σε δημόσιο νοσοκομείο, κόστους 12.000,00 €, άνοιξαν τραπεζικό λογαριασμό στην Τράπεζα Πειραιώς με αριθμό  6348-136527-221 IBAN GR 53 0171 3480 0063 4813 6527 221.

Η οικογένεια χρειάζεται τη συμπαράστασή μας για να αντεπεξέλθει οικονομικά στο κόστος της θεραπείας. Παρακαλούμε θερμά για τη  θετική ανταπόκρισή σας στο κάλεσμα αγάπης και αλληλεγγύης που θα βοηθήσει έναν συμπολίτη μας. Το πρόβλημά του θα μπορούσε να είναι δικό μας. Η κίνηση του τραπεζικού λογαριασμού καθώς και το παραστατικό εξόφλησης της κλινικής νοσηλείας θα είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου από τους εκπροσώπους των συμμετεχόντων  συλλόγων».

Στην προσπάθεια που γίνεται συμμετέχει και ο Αθλητικός Ομιλος Αντισφαίρισης Ξυλορακέτας Κυπαρισσίας, που διοργανώνει δοκιμαστικό τουρνουά beach racket στην Κυπαρισσία, στην παραλία Αϊ-Λαγούδη το Σάββατο από τις 2 το μεσημέρι μέχρι τις 9 το βράδυ σε συνεργασία με το Σύλλογο Ξυλορακέτας Κρεστένων. Οπως σημειώνουν: «Το κόστος θα είναι 3€ ανά συμμετοχή και δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν όλοι όσοι θέλουν να γνωρίσουν το άθλημα του beach racket και να αγωνιστούν με την παρέα τους ή με τους αθλητές των δύο συλλόγων, ενώ οποιοσδήποτε επιθυμεί να μην λάβει μέρος στο αγωνιστικό κομμάτι θα μπορεί να προσφέρει οικονομική ενίσχυση υπέρ του κοινού σκοπού των δύο συλλόγων. Επίσης θα πραγματοποιηθεί αγώνας επίδειξης από τη δυάδα του Α.Ο.Α.Ξ. Κυπαρισσίας η οποία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος beach racket 2015 σημειώνοντας πανελλήνιο ρεκόρ».

Κ.Μπ.