Παρασκευή, 22 Απριλίου 2011 12:36

Αυξημένη κίνηση με τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ

Γράφτηκε από την

Αυξημένη κίνηση παρατηρείται σε σύγκριση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο στα υπεραστικά ΚΤΕΛ της Νότιας Πελοποννήσου. Από τη Μεγάλη Πέμπτη το πρωί έχουν μπει έκτακτα δρομολόγια για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, με την κίνηση στο ΚΤΕΛ Αρκαδίας να είναι αυξημένη κατά 30% σε σύγκριση με πέρυσι το Πάσχα. "Η πληρότητα αγγίζει το 100%, ενώ γίνονται έκτακτα δρομολόγια από Αθήνα προς Τρίπολη, Λεωνίδιο και Αστρος", δήλωσε στην "Ε" ο προϊστάμενος του γραφείου Κίνησης του ΚΤΕΛ Αρκαδίας, Κώστας Καλογερόπουλος.
Ιδιαίτερα αυξημένη είναι και η κίνηση στο ΚΤΕΛ Μεσσηνίας, καθώς τα έκτακτα δρομολόγια από Αθήνα προς Καλαμάτα ξεκίνησαν με το κλείσιμο των σχολείων. "Η κίνηση είναι αυξημένη σε σύγκριση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο και για να εξυπηρετήσουμε το επιβατικό κοινό βάλαμε αρκετά έκτακτα δρομολόγια, κυρίως από Αθήνα προς Καλαμάτα", ανέφερε ο προϊστάμενος του γραφείου Κίνησης του ΚΤΕΛ Μεσσηνίας, Γιώργος Πετρουλάκης.
Με έκτακτα δρομολόγια καλύπτει τη μεγάλη ζήτηση και το ΚΤΕΛ Λακωνίας. "Η κίνηση έχει ξεπεράσει τα περσινά επίπεδα - η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει τις μετακινήσεις και το λεωφορείο είναι μια πιο οικονομική και άνετη λύση", μας είπε ο αναπληρωτής προϊστάμενος του γραφείου Κίνησης του ΚΤΕΛ Λακωνίας Γιώργος Νικολόπουλος, σημειώνοντας παράλληλα ότι έκτακτα δρομολόγια έχουν μπει από Αθήνα προς Σπάρτη, Νεάπολη, Μονεμβασιά και Μάνη.


NEWSLETTER