Δευτέρα, 01 Αυγούστου 2011 18:47

Επίσκεψη Παπαδημητρόπουλου στο ΚΕΘΕΑ "Κύτταρο"

Το ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ επισκέφτηκε την Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011 ο αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Αποδήμων Μεσσηνίων, κ. Κυριάκος Παπαδημητρόπουλος.
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Θεραπευτικής Κοινότητας στην Σπερχογεία. Ο κος Παπαδημητρόπουλος ενημερώθηκε από τα μέλη και το προσωπικό του ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ για τον τρόπο λειτουργίας και τη φιλοσοφία του προγράμματος. Ξεναγήθηκε στους χώρους της Θεραπευτικής Κοινότητας, συζήτησε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει το πρόγραμμα στο σημερινό μεταβαλλόμενο εξωτερικό περιβάλλον, το σχέδιο ανάπτυξής του και τα προβλήματα που υπάρχουν.
Ο κ. Παπαδημητρόπουλος έμεινε ικανοποιημένος από την επίσκεψη και επαφή που είχε με τα μέλη και το προσωπικό του προγράμματος και δεσμεύτηκε ότι θα ενημερώσει την Παγκόσμια Συνομοσπονδία Αποδήμων Μεσσηνίων για το έργο του ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ, ώστε να υποστηριχθούν έμπρακτα οι άμεσες ανάγκες του.
Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη γραμματεία του ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ στο τηλέφωνο 27210 89482 ή  στο  info@kethea-kyttaro.gr