Τρίτη, 09 Αυγούστου 2011 20:44

Φορτηγό έπεσε σε γκρεμό στο προσήλιο - Τύχη βουνό είχε ο οδηγός

Φορτηγό έπεσε σε γκρεμό στο προσήλιο - Τύχη βουνό είχε ο οδηγός

Τύχη βουνό είχε ο επαγγελματίας οδηγός που έπεσε με το φορτηγό του στο γκρεμό, κοντά στο Προσήλιο, χθες το πρωί. Βγήκε σώος από την καμπίνα του φορτηγού του, το οποίο ανασύρθηκε αργότερα από γερανό.
Οπως περιγράφει στην "Ε" ο ίδιος ο οδηγός Λεωνίδας Φιλιππίδης, αναγκάστηκε να ξακρίσει το φορτηγό του όταν τον προσπέρασε ένα άλλο φορτηγό στο στενό αυτό δρόμο της Μάνης. Οι ρόδες του οχήματος βρέθηκαν στο κενό και το φορτηγό βγήκε από το δρόμο. Ευτυχώς όμως η καμπίνα κρατήθηκε πάνω στο δρόμο καθώς τα πουρνάρια δεν άφησαν το όχημα να κατρακυλήσει.
Ο ίδιος είναι έμπορος και κάνει αυτό το δρομολόγιο 25 χρόνια. Ξέρει ότι ο δρόμος είναι στενός και προσέχει πολύ, αλλά σε ένα δρόμο όπως αυτόν λέει πως είναι πολλά τα απρόοπτα που μπορούν να συμβούν. Τονίζει την ανάγκη να γίνει διαπλάτυνση του οδοστρώματος, ενώ τόσο ο ίδιος όσο και άλλοι επαγγελματίες που βρέθηκαν κοντά του, τονίζουν την ανάγκη να γίνει ο καινούργιος δρόμος το συντομότερο δυνατόν.
Από τις 9.30 το πρωί οπότε συνέβη το ατύχημα, μέχρι αργά το μεσημέρι που ανασύρθηκε το φορτηγό, η κίνηση των οχημάτων γινόταν από το ένα ρεύμα κυκλοφορίας.