Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2011 14:47

Σεμινάριο για σχολικούς συμβούλους στην Τρίπολη

Γράφτηκε από την

Στο πλαίσιο του προγράμματος «Καινοτόμες δράσεις ενίσχυσης της φιλαναγνωσίας των μαθητών», που υλοποιείται από το Εθνικό Κέντρο Βιβλίου σε δημοτικά σχολεία με Ενιαίο Αναμορφωμένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση», θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο επιμόρφωσης των Σχολικών Συμβούλων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης,  που έχουν υπό την εποπτεία τους Δημοτικά Σχολεία με ΕΑΕΠ,  καθώς και των Διευθυντών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της περιφέρειας Πελοποννήσου.
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην Τρίπολη, αύριο Τρίτη 22 Νοεμβρίου, σε αίθουσα του 4ου Γενικού Λυκείου από τις 10.30π.μ.-14.00 μ.μ.
Τις εισηγήσεις και τα εργαστήρια θα πραγματοποιήσουν οι εκπαιδευτικοί Μερκούριος Αυτζής και Νίκη Κάπαρη, ενώ την ενημέρωση για το Πρόγραμμα Φιλαναγνωσίας θα κάνει ο συντονιστής των δράσεων φιλαναγνωσίας του Εθνικού Κέντρου Βιβλίου, Κώστας Κατσουλάρης.
Οι Σχολικοί Σύμβουλοι και Διευθυντές Εκπαίδευσης, που θα παρακολουθήσουν το σεμινάριο θα παραλάβουν εκπαιδευτικό υλικό με ενημερωτικά κείμενα, προτάσεις για την τάξη κ.λ.π.

Από το Γραφείο Τύπου της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης


NEWSLETTER