Τετάρτη, 07 Δεκεμβρίου 2011 21:47

Καλωσόρισμα πρωτοετών σπουδαστών στο ΤΕΙ

Γράφτηκε από την
Καλωσόρισμα πρωτοετών σπουδαστών στο ΤΕΙ

Τους πρωτοετείς σπουδαστές στις σχολές της Καλαμάτας και της Σπάρτης καλωσόρισε χθες το ΤΕΙ στις εγκαταστάσεις του στην Καλαμάτα. Καθηγητές και υπεύθυνοι τμημάτων ενημέρωσαν για τις δυνατότητες που παρέχονται από διάφορα προγράμματα, καθώς και για τα τμήματα που λειτουργούν, ενώ γνωρίστηκαν με παλιούς και νέους σπουδαστές.
Το επίσημο καλωσόρισμά τους στην ακαδημαϊκή κοινότητα έγινε από τον πρόεδρο του ΤΕΙ Καλαμάτας Ανδρέα Κανάκη, ο οποίος τους προέτρεψε να επικεντρωθούν στις σπουδές τους και τους συμβούλευσε να μην αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για τους ίδιους η γενικότερη οικονομική κρίση.
Στη συνέχεια, σχετικά με τη δραστηριότητα των τομέων τους μίλησαν: ο Βασίλης Δημόπουλος για το Γραφείο Διασύνδεσης, ο Φώτης Δρούμπαλης για την πρακτική άσκηση, ο Ηλίας Μακρής για τη Μονάδα Καινοτομίας κι Επιχειρηματικότητας, η Φωτεινή Παπουδάκη για το πρόγραμμα "Erasmus", ο Ιωάννης Αλεβίζος για τη Βιβλιοθήκη, ο Γιώργος Αγγουράς για τον τομέα της Πληροφορικής, η Σταυρούλα Μπάμπαλη για την Περίθαλψη και Κοινωνική Μέριμνα και η Ιωάννα Αλεξοπούλου για τη Σπουδαστική Μέριμνα.


NEWSLETTER