Τρίτη, 10 Ιουλίου 2012 13:48

Ι. Σπυρόπουλος: "Τρακτεροδρόμιο η παραθαλασσια ζώνη Αγιαννάκη - Θολό"

Ι. Σπυρόπουλος: "Τρακτεροδρόμιο η παραθαλασσια ζώνη Αγιαννάκη - Θολό"

 

θα ήθελα να εκφράσω τα παράπονά μου σχετικά με την πρόσβαση των τρακτέρ στις παραλίες μας. Ειδικά στην παραθαλάσσια ζώνη Αγιαννάκη - Θολό οι αγρότες έχουν δει την αμμουδιά "τρακτεροδρόμιο" και αντί να κυκλοφορούν από τις αγροτικές οδούς, κυκλοφορούν παράκτια και μολύνουν / ηχορυπαίνουν την περιοχή, ενώ αποτελούν παράλληλα κίνδυνο για τους λουόμενους αφού χωρίς να σέβονται τους γύρω τους περνούν σε απόσταση αναπνοής.
Σας επισυνάπτω φωτογραφίες που βγάλαμε στην παραλία Αγιαννάκη. Επίσης θα ήθελα να αναφέρω ότι προ ολίγων ημερών μας έτυχε να βρισκόμαστε μετά το ηλιοβασίλεμα στη παραλία Νεοχωρίου και να περάσει υπό το σκοτάδι ΧΩΡΙΣ ΦΩΤΑ και πάλι ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ σε απόσταση αναπνοής άλλος αγρότης με τρακτέρ.
Κάτι πρέπει να γίνει για αυτή την κατάσταση, όσο μπαίνει το καλοκαίρι και η θερμοκρασία αυξάνεται ποιος μας διαβεβαιώνει ότι δεν θα προκύψει κάποιο ατύχημα από απροσεξία των ανθρώπων αυτών και θα θρηνούμε θύματα.
Οι υπέροχες παραλίες του Κυπαρισσιακού κόλπου είναι δώρο της φύσης και προορίζονται για ώρες χαλάρωσης και ασφαλούς διασκέδασης, όχι για να κόβουν δρόμο με (μεγάλα) οχήματα οι οδηγοί - αγρότες. Ελπίζω με αυτή την κοινοποίηση να βοηθήσω στο να καλυτερέψει η κατάσταση.
Ειλικρινά δικός σας,
Σπυρόπουλος Ιωάννης
Μεσίτης Αστικών Συμβάσεων - Τριφυλιακή