Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2019 17:42

Διεθνές συνέδριο καινοτομίας και επιχειρηματικότητας στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

Γράφτηκε από την
Διεθνές συνέδριο καινοτομίας και επιχειρηματικότητας στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

Διεθνές συνέδριο καινοτομίας και επιχειρηματικότητας διοργανώνει την Πέμπτη 19 και την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου στην Καλαμάτα το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Συγκεκριμένα, το Εργαστήριο Αειφόρου Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας (SDE Lab.) του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου είναι ο οικοδεσπότης του 14ου Ευρωπαϊκού Συνεδρίου Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας (14th European Conference on Innovation and Entrepreneurship – ECIE 2019), το οποίο θα γίνει στις εγκαταστάσεις της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών και Πολιτισμικών Σπουδών στο παλιό Στρατόπεδο.

Το διεθνές συνέδριο, του οποίου πρόεδρος είναι ο καθηγητής Παναγιώτης Λιαργκόβας και υπεύθυνος προγράμματος ο δρ. Αλέξανδρος Κακούρης, θα συγκεντρώσει γύρω στους 200 συνέδρους, καθηγητές και ερευνητές, από περισσότερες από 40 χώρες, οι οποίοι θα παρουσιάσουν και θα συζητήσουν τα ερευνητικά τους αποτελέσματα στα θέματα αυτά. Προσκεκλημένοι ομιλητές είναι ο καθηγητής Paul Jones (Swansea University) και ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Πειραιώς καθηγητής Αγγελος Κότιος. Η θεματολογία του συνεδρίου περιλαμβάνει την επιχειρηματικότητα, την καινοτομία, την εκπαίδευση στην επιχειρηματικότητα, τη βιώσιμη ανάπτυξη, την εξωστρέφεια και τη διεθνοποίηση, εφαρμογές στους τομείς της υγείας και των τροφίμων, την έρευνα και την ανάπτυξη, το δημόσιο τομέα, τη χρηματοδότηση, τις μελλοντικές προκλήσεις, κ.ά.

Την ερχόμενη Τετάρτη 18 του μήνα θα πραγματοποιηθούν στον ίδιο χώρο δύο προσυνεδριακά εργαστήρια (11 π.μ. Prof. P. Jones, Publishing in International Entrepreneurship Journals και 2 μ.μ., Prof. E. Fleck & Dr A. Kakouris, Implementing Experiential Teaching), τα οποία μπορούν να τα παρακολουθήσουν και ενδιαφερόμενοι εκτός των συνέδρων.

Το πλήρες πρόγραμμα του συνεδρίου βρίσκεται εδώ: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1KorpDuICKi79JUVhXpUlJnS-Ma8nDW234LU3DtYrLEQ/pubhtml?gid=189722491&single=true

 

 


NEWSLETTER