Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2020 15:40

Μήνυμα ΠΑΣΠ ΑΕΙ Καλαμάτας για το Πολυτεχνείο

Γράφτηκε από την
Μήνυμα ΠΑΣΠ ΑΕΙ Καλαμάτας για το Πολυτεχνείο


Το δικό της μήνυμα για το Πολυτεχνείο έστειλε χτες η ΠΑΣΠ ΑΕΙ Καλαμάτας, καταθέτοντας συμβολικά στεφάνι σε πανό αφιερωμένο στην ιστορική ημέρα. Το μύνυμα των φοιτητών ανέφερε τα εξής:

“Συμπληρώνονται 47 χρόνια από την λαϊκή εξέγερση του Πολυτεχνείου. Η εξέγερση αυτή αποτελεί τον αγώνα - σύμβολο της νέας γενιάς για ελευθερία, δημοκρατία και κοινωνική δικαιοσύνη.
Ως Πανελλήνια Αγωνιστική Σπουδαστική Παράταξη ΑΕΙ Καλαμάτας είμαστε από τις περιφερειακές οργανώσεις της ΠΑΣΠ που κάθε χρόνο στις 17 Νοέμβρη καταθέτει στεφάνι στον χώρο του Πολυτεχνείου και συμμετέχει στο μπλοκ της αιματοβαμμένης σημαίας ξεκινώντας με αυτή την πορεία ως την Αμερικανική Πρεσβεία. Φέτος με βαρύ το αίσθημα της ευθύνης, τιμήσαμε την μνήμη των πεσόντων και των αγωνιστών εκείνης της ημέρας καταθέτοντας στεφάνι κάτω από το πανό στο οποίο τοποθετήσαμε στον χώρο του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου (πρώην ΤΕΙ), τηρώντας όλα τα μέτρα υγειονομικής προστασίας για την διασφάλιση της δημόσιας υγείας. Παρ’ όλα αυτά, τα επόμενα χρόνια δεν θα πάψουμε να βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή! Το Πολυτεχνείο αποτελεί την τομή ανάμεσα στις δυνάμεις της εθνικής ανεξαρτησίας και της λαϊκής κυριαρχίας και εκφράζει το πόθο του ελληνικού λαού και ιδιαίτερα της ελληνικής νεολαίας για ελευθερία και δημοκρατία!”.


NEWSLETTER