Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2022 08:11

Καλαμάτα: Σημαντικό πρόβλημα θέρμανσης στο πρώην Πολυκλαδικό

Γράφτηκε από τον
Καλαμάτα: Σημαντικό πρόβλημα θέρμανσης στο πρώην Πολυκλαδικό

 

Μόνο ο ένας από τους δύο καυστήρες θέρμανσης λειτουργεί στο σχολικό συγκρότημα του πρώην Πολυκλαδικού στην Καλαμάτα, γι’ αυτό μαθητές και καθηγητές έχουν ξεπαγιάσει τις τελευταίες μέρες από το κρύο της κακοκαιρίας “Ελπίδα”.

Αυτό αναγνώρισε ο δήμαρχος Θαν. Βασιλόπουλος σε χθεσινή μας επικοινωνία, μετά τις αρκετές διαμαρτυρίες που δεχθήκαμε από μαθητές και καθηγητές του 6ου Λυκείου. Για να αντιμετωπιστεί το κρύο, η διευθύντρια του 6ου Λυκείου μας είπε χθες ότι αγόραζε σόμπες για να βάλει στις τάξεις.

Ο δήμαρχος επιβεβαίωσε ότι ο ένας καυστήρας που λειτουργεί δεν μπορεί να ζεστάνει όπως πρέπει ένα τέτοιο σχολικό συγκρότημα, παρότι έχουν αντικατασταθεί και καλοριφέρ, και μας ενημέρωσε πως έχει παραγγελθεί ο δεύτερος καυστήρας πριν την αλλαγή του χρόνου και αναμένεται να παραληφθεί τις επόμενες ημέρες. “Ολοι το ξέρουν αυτό, και η διευθύντρια και οι καθηγητές” ανέφερε ο κ. Βασιλόπουλος.

Η διευθύντρια του 6ου Λυκείου Χ. Κιουρή μας είπε ότι ο δεύτερος καυστήρας είναι εκτός λειτουργίας εδώ και 2 χρόνια. Επιβεβαίωσε το ανυπόφορο κρύο για μαθητές και εκπαιδευτικούς στο σχολείο και μας ενημέρωσε ότι αγοράζει σόμπες για να βάλει στις τάξεις, προκειμένου να αντιμετωπίσουν το κρύο.

Γ.Σ.


NEWSLETTER